- Noe er så «tacky» at selv ikke Hugh Hefner ville puttet det på coveret

(Dagbladet): Fredag befinner superstjerna Britney Spears seg i Oslo for å promotere sin nye undertøyskolleksjon, «The Intimate Britney Spears», for den danske butikkjeden Change.

I den anledning har motekspert Ida Elise Eide Einarsdottir, redaktør for Vixen Magasin og tidligere moteblogger, anmeldt det celebre undertøyet for Dagbladet.

Moteeksperten, som gir kolleksjonen i sin helhet terningkast tre, er lite imponert over Britneys undertøysdebut.

- Verken fugl eller fisk

- Det var vel ikke akkurat sånn at verden stoppet opp da nyheten om at Britney Spears lanserer egen undertøyskolleksjon ble kjent i sommer. Og nå som vi ser kolleksjonen var det heller ingen grunn til det, sier hun til Dagbladet.

Einarsdottir mener undertøyet rett og slett blir kjedelig.

- Joda, det er noe i kolleksjonen som er en popprinsesse verdig, men det er noe som er så tacky at selv ikke Hugh Hefner ville puttet det på coveret.

- Intimate Britney Spears skal ifølge superstjernen selv være sexy, luksuriøst og komfortabelt, men ender opp med å være verken fugl eller fisk. For det meste er det egentlig bare ganske kjedelig – helt sånn midt på treeet, forteller hun.

- Veldig safe

Einarsdottir trekker fram visse plagg som en del av begrunnelsen.

- Det svarte og hvite «det er Halloween og jeg har kledd meg ut som sexy servitør»-undertøyssettet foreksempel, eller de kjipe pastellfargene og kimonoene, sier hun.

Selv om noen av plaggene likevel falt i god jord hos moteeksperten, eksempelvis blondeshortsen, er hun ikke nådig i sin dom.

- Glem «You drive me crazy», for dette er rett og slett veldig safe – spesielt for kontroversiellene Britney å være. Men så spørs det hvor stor rolle hun har spilt i designprosessen.

Moteeksperten antar likevel at stjerna vil tjene godt på kolleksjonen.

- For la oss bare innse det med samme – Britney Spears er hot, hot, hot. Så gjenstår det å se om Kate Middleton blir glad for å få tilsendt hele kolleksjonen slik Britney ønsker. Eller kanskje er det William som blir glad, spøker hun.

Friday, September 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments