Natti-natti for «Idol»-karrieren

CHATEAU NEUF/OSLO (Dagbladet): I kveld har årets «Idol»-deltakere fått bryne seg på låter av norske artister.

Mens noen valgte låter av dommerne selv, tok andre fatt på et av årets travleste band, nemlig Highasakite.

• Les hva Dagbladets anmelder har ment om de ti finalistene i kveld, her! 

De ni gjenværende finalistene har prøvd å imponere både årets «Idol»-dommere, publikum i salen, og TV-seerne. Men denne gangen ble det Natnael «Natti» Asgedom (24) som måtte forlate konkurransen.

- Det er veldig surt, men jeg er veldig takknemlig for sjansen jeg har fått. Jeg har kost meg hele veien, sier han til Dagbladet og fortsetter:

- Jeg synes jeg gjorde en god jobb i kveld, selv om det var noen sure toner her og der. Men det er et veldig høyt nivå her, så jeg unner alle de andre deltakerne og være her.

- En berg og dalbane

Dagbladets anmelder trillet terningkast to for Nattis opptreden av Highasakites «Since Last Wednesday», men mente likevel at konkurransen trenger en som han.

«Ingen kan ta fra Natti gleden ved å stå på scenen. Det er sikkert, og selvsagt veldig bra. Å tolke Highasakite er dristig og ganske kult, men dessverre ikke helt riktig for en gladlaks som Natnael», skriver han blant annet.

Da det ble kjent at Stine Jakobsen (19) trakk seg fra talentkonkurransen, fikk Natti ta over plassen. Dette var andre gang i historien at en «Idol»-finalist har trekt seg fra programmet.

Likevel ble det bare to livesendinger på Oslogutten.

- Det har vært litt som en berg og dalbane, men jeg liker å ta ting på sparket, så det har vært greit.

Holder en knapp på Ingvar

Videre forteller 24-åringen at han ikke stopper med musikken her. Nå skal han legge en plan for hvordan han kan nå ut med musikken til andre.

- Jeg kommer til å fortsette med musikken på min egen kant, så den stopper ikke. Framover blir det å planlegge markedsføring på hvordan jeg kan komme meg videre framover – og kanskje bli plukket opp av et plateselskap etter hvert. Hvem vet.

- Hvem tror du vil nå til topps i årets «Idol»?

- Jeg har holdt en knapp på Ingvar hele veien, så håper han kommer langt.

Friday, October 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments