- Når folk kommer sløve på trening, er det et problem

(Dagbladet): I kjølvannet av at en Viking-profil ble påført håndjern av politiet etter en bytur natt til mandag, kan Dagbladet avsløre at flere av spillerne er bekymret over drikkekulturen i klubben.

- Når folk kommer sløve på trening, blir det et problem. Vi har klare retningslinjer å forholde oss til, men etter ferien, er jeg sikker på at enkelte ansikter har blitt sett ute på byen oftere enn nødvendig, sier en Viking-spiller som ønsker å være anonym til Dagbladet.

- En irritasjonsfaktor

Etter en fantastisk start på sesongen, ble det snakket om gull i Stavanger. Nå er realiteten en helt annen: Laget er inne i en svært vanskelig periode, hvor de kun har vunnet én av de ni siste kampene.

Etter 0-0-oppgjøret borte mot Sogndal sist lørdag, skal likevel flere av spillerne ha vært på byen både lørdag og søndag.

- Sett ut ifra resultatene vi har hatt siden mai, og at vi har hatt to kollektivt dårlige kamper på rad etter ferien, blir det en irritasjonsfaktor. Mange tenker at det kanskje ikke er så rart at vi opplever en formsvikt, sier Viking-spilleren til Dagbladet.

- Nå føler mange at vi er i ferd med å kaste bort en historisk god tabellposisjon, fortsetter han.

Møtevirksomhet

Etter hendelsen med politiet natt til mandag, var laget samlet til et møte i dag for å snakke om situasjonen.

- Vi pratet om det som skjedde. Å havne i slike situasjoner, bryter med det klubben står for, sier Viking-spilleren til Dagbladet.

Klubbdirektør Arne Larsen Økland har derimot ikke mottatt noen indikasjoner på det som blir varslet om.

- Dette tror jeg ikke er tilfelle. Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i det. Vi har en veldig flott spillergruppe. Dette har jeg veldig vanskelig for å forstå, sier Økland til Dagbladet.

Til tross for gjentatte forsøk, har ikke Dagbladet lykkes med å få en kommentar fra trener Kjell Jonevret i denne saken.

Tuesday, July 15th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments