Nå blir «plus size»-modellen Candice historisk

(Dagbladet): Hun kalles den nye Brigitte Bardot, og har allerede bygget seg opp en solid modellkarriere.

Nå blir Candice Huffine (29) historisk.

Den amerikanske modellen er nemlig den første såkalte «plus size»-jenta som blir å se i den mye omtalte og svært kjente Pirelli-kalenderen.

- I forandring

- At jeg er her på dette settet – det mest glamorøse i verden – er et tegn på at ting virkelig er i forandring, sier Huffine til Vogue.

Huffine startet modellkarrieren allerede som 14-åring, og har siden figurert i kjente magasiner som i-D, Harpers Bazaar, W Magazine og Vogue.

I begynnelsen ble hun fortalt at hun måtte gå ned i vekt. I fjor fikk hun tilbakemeldinger på at hun ikke var stor nok.

- Jeg skjønner ikke hvorfor det er så irriterende for andre formfulle kvinner. Jeg trodde vi var sammen om det, og glade for å i det hele tatt få være representert i den kommersielle moteverdenen, sa hun ifølge Daily Mail.

I celebert selskap

Bildene til neste års Pirelli-kalender er tatt av den kjente motefotografen Steven Meisel, og stylet av tidligere Vogue-redaktør Carine Rotitfeld, skriver Elle. I år er kalenderen – passende nok – inspirert av «Fifty Shades of Grey», blant annet ved at jentene er kledd opp i latex og lær.

Årets kalender viser supermodeller som Helena Christensen, Alessandra Ambrosio og Miranda Kerr kledd i undertøyet. I 2012, poserte Kate Moss uten en tråd i kalenderen.

Blant de elleve andre jentene som skal figurere i 2015-kalenderen, er Adriana Lima, Isabeli Fontana, Raquel Zimmermann, Joan Smalls, Sasha Luss, Karen Elson og Tom Fords nye ansikt Gigi Hadid.

- Jeg fødte mitt fjerde barn, Maxim, for et par dager siden. Jeg lot ham bli hjemme i Paris, og fløy her til New York – om enn for bare et par timer – fordi jeg vet hva det vil bety å jobbe med Steven. Det er en magisk opplevelse, sier Vodianova til Vogue.

Pirelli-kalenderen er langt ifra like tilgjengelig som den er omtalt. Den kan ikke kjøpes i butikken, heller ei bestilles på nett. Bare et eksklusivt utvalg mennesker får kalenderen tilsendt – og ytterst få vet hvem som får den i postkassa.

Kalenderen vil bli sendt ut i november.

Saturday, July 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments