Mick Jagger om tapet av kjæresten: Det har vært et vanskelig og tøft år

I mars kom sjokknyheten om at Mick Jaggers designerkjæreste L’Wren Scott ble funnet død i sin egen leilighet i New York. Hun ble 49 år gammel.

Tiden etter dødsfallet har vært tung for rockestjernen, men nå avslører Jagger at hard jobbing har hjulpet ham å takle den verste sorgen.

- Jeg har det ok. Det har vært et vanskelig og tøft år, men jeg har kommet meg gjennom det ved å reise på turne med Rolling Stones i Europa, spille inn film og andre ting, forteller han til NBC Today, ifølge The Sun.

- Mye støtte

I mai holdt rockelegendene konsert på Telenor Arena i Oslo, og Jagger tok seg også da tid til å kose seg som turist i hovedstaden ved blant annet å besøke Vigelandsparken.

Mick og L’Wren hadde vært sammen i 13 år da hun døde, og Rolling Stones som da var på verdensturne, avlyste de resterende konsertene i Australia og New Zealand for å sørge sammen med Jagger og familien.

– Jeg har fått utrolig mye støtte, og det setter jeg stor pris på, sier han til NBC Today.

Anerkjent motedesigner

Dette er første gang Jagger åpner seg om dødsfallet, foruten pressemeldingen han sendte ut dagen etter den tragiske nyheten i mars.

«Jeg sliter fremdeles med å forstå hvordan min elsker og beste venn kunne ende livet sitt på denne tragiske måten. Vi tilbragte mange fantastiske år sammen og hadde bygd et flott liv for oss selv».

«Hun hadde en utrolig tilstedeværelse og ble beundret for sitt talent, ikke minst av meg. Jeg er rørt av alle hyllestene mennesker har gitt henne, i tillegg til de private støttemeldingene jeg har mottatt. Jeg kommer aldri til å glemme henne, Mick», skrev han den gang.

Scott var en anerkjent motedesigner og har jobbet med stjerner som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og presidentfruen Michelle Obama.

I 2001 ble hun kjæreste med Jagger etter å ha møtt ham under en fotoshoot.

Friday, July 18th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments