Marna (32) trodde hun var gravid, viste seg å være kreftsvulst

(Dagbladet): I et halvt år har kameralinsa dokumentert det meste Marna Haugen (32), som skriver bloggen «Komikerfrue», har foretatt seg.

Sammen med tre andre bloggere, skal Haugen nå få livet sitt blottlagt på TV 2-skjermen gjennom serien «Bloggerne».

Og for Haugen har ikke livet bare vært en dans på roser. I februar i fjor fortalte 32-åringen åpenhjertig på sin egen blogg at det som startet som et etterlengtet svangerskap, viste seg å være en kreftsvulst.

- Gruer meg veldig

Etter sjokkbeskjeden ventet flere måneder med operasjoner og cellegiftbehandling, før hun i mai ble friskmeldt.

Nå gruer hun seg til å gjenoppleve den vanskelige tida gjennom tv-serien, som har premiere kommende søndag.

- Jeg gruer meg veldig til å se sykehusepisoden, sier Haugen, og legger til at serien ikke bare fokuserer på motgang for hennes del:

- Vi begynner på bunnen, og går gradvis oppover. Det er jo den beste veien å gå, sier Haugen smilende til Dagbladet under kveldens premierefest.

- Ekstremt personlig

Den tidligere modellen, som har blant annet ble kronet til «Miss Norway 2003», tror det blir vanskelig å se seg selv få sjokkbeskjeden om at det hun trodde var et foster var en kreftsvulst, men føler seg trygg på at hun er i gode hender.

- Samtidig som det er ekstremt personlig, har jeg en ekstrem tillit til de som har laga det. Jeg hadde aldri sagt ja til det om jeg ikke hadde stolt 100 prosent på Vegard (Normann, produsent, journ. anm.), som jeg har kjent i mange år. Jeg har lagt hjerte mitt i hendene hans, og håper han har tatt godt vare på det, sier Haugen.

- Hvordan har tida etter at du fikk beskjeden vært?

- Det er en prosess, man får jobbe litt med seg selv, men ting har bare blitt bedre og vi har bare vokst på det, sier Haugen og smiler til ektemannen, komiker Ørjan Burøe, som er med henne på premierefesten.

Ønsker flere barn

32-åringen er mor til Theodor, i tillegg til å være stemor for Burøes barn Leah og Eirik. Nå håper hun at hun og ektemannen kan få flere barn sammen i framtida.

- Jeg har fryktelig lyst på flere barn. Jeg håper jeg fortsatt har mulighet til det, det vet vi ikke ennå.

Til tross for at Haugen lar tv-seerne bli med på noe av det vanskeligste hun har opplevd så langt i livet, har hun sine grenser for hva hun lar kameralinsa dokumentere.

- Man skal aldri henge ut noen, man skal ha Kardemommeloven i orden. Og så forsøker jeg å skjerme barna litt. Jeg har ikke skjermet dem helt, men jeg har forsøkt å begrense det, sier hun.

Serien har premiere på TV 2 Bliss førstkommende søndag klokka 20.

Thursday, January 9th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments