Luksusprostituert nekter straffskyld for heroindrap på Google-sjef

NEW YORK (Dagbladet): Politiet mener den antatte luksusprostituerte Alix Catherine Tichelman (26) injiserte Forrest Hayes (51) med en dødelig dose heroin, tråkket over den døende mannen, drakk vinglasset sitt tomt, trakk for gardinene og forlot Google-sjefens luksusyach «Escape».

Fredag 4. juli ble 26-åringen arrestert etter en ni måneder lang etterforskning, og onsdag møtte hun til fengslingsmøte i retten i Santa Cruz i California. Her erklærte hun seg ikke skyldig i siktelsen for drap, transport av narkotika, ødeleggelse av beviser og for å påføre noen store fysiske skader.

Tichelman risikerer 15 års fengsel dersom hun skulle bli funnet skyldig.

- Ingen intensjon om å skade

Dommeren gikk ikke med på Tichelmans rettsoppnevnte forsvarer, advokat Larry Biggmans anmodning om å redusere kausjonen på 1,5 millioner dollar (om lag 9 millioner kroner). Dermed blir 26-åringen sittende fengslet inntil neste rettsmøte 20. oktober.

Biggman beskriver hendelsen som en tragisk ulykke, men ingen kriminell handling.

- Det var ingen intensjon om å skade Hayes. Han var en lukrativ inntektskilde. Hun hadde et motiv for å fortsette forholdet. Denne saken er ekstremt trist. Fem barn står uten en far, men å skylde på Alix er helt enkelt galt. Jeg mener hun er en skadet fugl. Hun er ikke demonisk, sier Biggman, ifølge San Francisco Chronicle.

Hayes hadde en lederrolle i nettselskapet Google. Han etterlot seg kone og fem barn da han døde av heroinoverdose på sin 50 fot store luksusbåt 23. november i fjor.

Også ekskjæresten døde

Under etterforskningen av saken oppdaget politiet at Tichelman også var til stede da hennes daværende kjæreste, Dean Riopelle (53) døde av en heroinoverdose i sitt hjem utenfor Atlanta. Nå har politiet her også gjenåpnet etterforskningen av det dødsfallet.

Riopelle var velkjent i rockemiljøet i Atlanta som eier av nattklubben Masquerade, og som frontfigur i bandet Impotent Sea Snakes. Etter at han døde flyttet Tichelman til California.

Her skal hun, ifølge politiet, ha begynt å jobbe som prostituert ved å møte klienter på nettsiden Seeking Arrangement. I avhør skal hun ha fortalt at hun hadde mer enn 200 klienter.

Thursday, July 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments