- Luftet hunden og satt og gråt da han ble pågrepet Kvinne funnet død

BERGEN (Dagbladet): Politistasjonsleder Tore Salvesen er på stedet. Han sier til Dagbladet at det er funnet en død kvinne i huset.

- Vi betrakter omstendighetene her slik at dette er et mistenkelig dødsfall. En mann er tatt med til politihuset i byen. Der vil han bli avhørt. Vi avventer nå kriminalteknikere som vil undersøke dette nærmere, sier Salvesen.

Bruker hunder

Huset hvor kvinnen er funnet død ligger på Mehaugflaten i Mathopen, noen kilometer sør for Marinebasen på Haakonsvern.

Politistasjonsleder Tore Salvesen sier at mannspersonen som er hentet inn til politihuset i Bergen sentrum ikke har vært inne til avhør ennå.

Leietaker

- Vi vil avhøre en del vitner som vi håper kan kaste lys over det som har skjedd. Det gjelder blant annet husets eier og andre personer som har tilknytning til huset. Personen vi har pågrepet er leietaker i huset.

En kvinne i nabolaget forteller til Dagbladet at leietakeren ble pågrepet i en gate rett i nærheten av huset. Han var ute med sin hund og satt og gråt.

Meldingen om dødsfallet kom til politiets operasjonssentral i Bergen sentrum. Politiet har brukt hunder til å søke i området rundt huset.

Rolig område

Naboer sier at dette regnes som et rolig område med eneboliger. Politiet vil også stille spørsmål til naboer om de har observert noe spesielt her i løpet av dagen.

Kriminalteknikerne kom til stede klokka 17.50. De vil nå undersøke stedet i huset hvor kvinnen ble funnet død. Politistasjonsleder Tore Salvesen følger etterforskningen på stedet. Han er foreløpig sparsommelig med å informere om hvilke funn de har gjort.

- Det er for tidlig å gi mer informasjon. Jeg regner med at kriminalteknikerne vil jobbe utover kvelden, sier han.

Advokat Eirik Nåmdal er oppnevnt som forsvarer for mannen leietakeren som er pågrepet. Han er nå på politihuset i Bergen for å samtale og gi råd til sin klient.

Saturday, April 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments