Livløs Jönsson skremte kjæresten

(Dagbladet): Dagens mest heldige OL-utøver er uten tvil Emil Jönsson. Svensken hadde gitt helt opp i sprintfinalen, da tre stykker falt i løypa et stykke foran ham.

Det var motivasjonen Jönsson trengte, og han tok ut alt for å sikre seg en OL-medalje. Han var så utslitt etter løpet, at han ble liggende i målområdet i lang tid. Helt sluttkjørt. Så sluttkjørt at kjæresten ble oppriktig bekymret da hun kom stormende til.

- Da jeg kom fram og så at han var helt hvit, og jeg ikke fikk kontakt med ham, ble jeg urolig, sier Haag til svenske Expressen.

Nervøs

Men Jönsson var bare utslitt, og ble hjulpet på beina av sprinttreneren Mars Larsson. Da kunne kjæresten puste lettet ut.

Hun ble nervøs av å følge løpet fra sidelinja, og skjønte tidlig at noe ikke var som det skulle med kjæresten.

- Det så ut som han skulle ramle samme før mål, så jeg er glad for at han falt sammen etter mållinjen, sier Haag.

Synes synd på gutta

Etterpå visste ikke Jönsson om han skule glede seg over bronsen.

- Jeg var god nok for finalen, men ikke god nok i finalen. Jeg vet ikke om jeg skal føle meg glad fordi jeg har vunnet denne bronsen, eller om jeg skal synes synd på gutta som falt fra medaljene sine, sier Jönsson.

Svensken forteller at han følte seg som den legendariske Steven Bradbury, som tok det som kanskje er tidenes mest heldige gullmedalje.

Tuesday, February 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments