Latterliggjør Riise og Hangeland

(Dagbladet): Verken Brede Hangeland eller John Arne Riise var ønsket med videre av Fulham-manager Felix Magath etter nedrykket i mai.

De to tidligere landslagsprofilene har begge gått hardt ut mot tyskeren. Riise raste mot Magath under TV 2s Premier League-sending mandag denne uken.

- Under Martin Jol og René Meulensteen hadde vi et system og en visjon. Alt det vi hadde jobbet med de siste fem årene ble bare kastet vekk. Fulham hadde egne systemer, men alt ble bare skylt ned i do, sa Riise.

- Lå på bunnen

Under en pressekonferanse i dag ble Magath konfrontert med uttalelsene.

- Jeg har vært her siden slutten av februar. Før jeg kom hit spilte John Arne Riise og Brede Hangeland her. Uten min støtte var de på bunnen av ligaen. Jeg har aldri vært manager i Fulham før, og jeg har aldri vært trener i det norske fotballforbundet, sier Fulham-manageren ifølge TV 2.

Fulham-manageren fortsatte med kritikken i retningen av den norske duoen.

- Jeg er ikke ansvarlig for at det norske landslaget ikke er så suksessfullt og for at de ikke spilte det siste VM- og EM-sluttspillet. De spilte ikke der. Jeg vet ikke hvorfor, for de har gode spillere. De må ha en veldig dårlig manager. Det er ingen god forklaring når de har så gode spillere, men jeg var aldri manager for Norge og jeg var ikke Fulham-manager før i februar.

- Kjenner du Raul?

Riise og Hangeland er langt fra de første spillerne som i ettertid har vært kritiske mot Magaths tøffe lederstil. Det kom fram på pressekonferansen. Da svarte Magath med å trekke fram spillere han har trent tidligere.

- Gjør meg en tjeneste. Hvorfor tar du ikke opp telefonen din og ringer Raul? Kjenner du Raul, sa Magath til journalisten som spurte.

- Jeg kjenner ham ikke personlig, svarte han.

- Han var en spansk spiller som hadde veldig stor suksess, og den mestscorende i Champions League noensinne. Spør ham. Eller om han er for gammel for deg, så ring Rakitic. Han er ikke så gammel, og spiller nå i Barcelona. Han spilte for meg for noen år siden. Spør han. Hvorfor spør du spillere som ikke har noen suksess. John Arne Riise var suksessfull for Liverpool for ti år siden, det husker jeg, sier Magath.

Skrekkstart

Magath er klar på at han ikke kan lastes for klubbens nedrykk fra den øverste divisjonen, siden Fulham lå sist da han tok over.

- Om Fulham var på førsteplass, da jeg kom inn og vi gikk ned, da kunne du spurt meg. Du spør meg om John Arne Riise og Brede Hangeland som var en del av laget før jeg overtok. Hvorfor vurderer ikke du det? Uten mitt arbeid og min påvirkning, var Riise og Hangeland på bunnen av tabellen. Jeg hadde ingenting med det å gjøre.

Fulham tar i mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff på Craven Cottage i morgen. Sesongåpningen har vært skrekkelig for Magath og Fulham som har tapt sine fire første kamper, og har målforskjell på minus 7.

Friday, August 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments