La ut barndomsbilde av seg selv og mora i går

(Dagbladet): BBC og Sky News melder i kveld at Peaches Geldof er funnet død i sitt hjem i Kent i England.

Eneste politiet så langt har kommentert er at dødsfallet til Bob Geldofs 25 år gamle datter betegnes som uforklart og plutselig, melder BBC.

• Se Peaches Geldofs liv i bilder.

- Hvordan er det mulig?

Peaches Geldof giftet seg med musikeren Tom Cohen i 2012, som hun hadde to små sønner, Astala (20 mnd.) og Phaedra (10 mnd.), sammen med. Ifølge BBC har Cohen nå kommet med følgende uttalelse: 

- Min kjære kone ble forgudet av våre to sønner og meg selv. Jeg skal oppdra dem med deres mor i deres hjerter. Vi vil elske henne for alltid.

Bob Geldof har kommet med følgende uttalelse om datteren, ifølge BBC:

«Peaches er død. Vi er hinsides smerte. Hun var den villeste, morsomste, smarteste, vittigste og galeste av oss alle. Å skrive “var” om henne ødelegger meg igjen. Hvilket vakkert barn. Hvordan er det mulig at vi ikke vil se henne igjen?
Hvordan kan vi bære det? Vi elsket henne og vil alltid holde av henne. Så trist den setningen er. Tom og hennes sønner Astala og Phadrea vil alltid tilhøre vår familie, som har måttet tåle så mye, men som aldri knekker.
Bob, Jeanne, Fifi, Pixie og Tiger Geldof».

Peaches Honeyblossom Geldof, som var hennes fulle navn, har tre søsken, Little Pixie (23), Fifi Trixibelle Geldof (30) og halvsøsteren Heavenly Hiraani Tiger Hutchence Geldof (17).

La ut bilde av mora

Peaches Geldof var svært aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram. Under et døgn før hun ble funnet død, postet hun sin siste Twitter-melding.

Geldof la ut et bilde av seg selv som ung jente i armene til moren Paula Yates, som døde av en heroinoverdose i 2000, da Peaches bare var 11 år gammel.

- Jeg husker den dagen da min mor døde, og det er fortsatt vanskelig å snakke om det. Jeg blokkerte det bare ut. Jeg gikk på skolen dagen etter fordi min fars mentalitet var å «stay calm and carry on», sa hun i et intervju med Elle Magazine i fjor, ifølge BBC.

Ifølge Daily Mail, gjorde 25-åringen sitt siste intervju for under en måned siden, med magasinet Baby & Mother. Der snakket hun åpenhjertig om hvor mye hennes to små sønner betydde for henne:

- Etter å ha slitt med å finne meg selv i årevis, følt meg fortapt og urolig, var det å få barn – og på den måten rette opp i de utallige feilene fra min egen traumatiske barndom – ubeskrivelig helbredende. Endelig følte jeg meg forankret, med liv som bokstavelig talt er avhengige av meg, og jeg skal ikke skuffe dem, ikke for noen eller noe, sa Geldof blant annet i intervjuet.

Kjendiser i sorg

Etter at dødsbudskapet ble kjent, har kondolansen strømmet inn i kommentarfeltene til bildene hun har lagt ut, fra hennes rundt 172 000 Twitter-følgere og 66 000 fans på Instagram.

Flere profilerte mennesker uttrykker også sin sorg  i kveld:

«Selv om du tror du har forstått alt, kan noen ting aldri bli forklart eller forstått. To flotte barn. RIP Peaches», skriver artisten Ellie Goulding på Twitter.

Kjendiskokk Jamie Oliver synes det er veldig trist å høre om tapet av Geldof og at hans tanker går til hele familien, og «Love Actually»-stjerna Martine McCutcheon skriver følgende på Twitter:

«Hørte akkurat de tragiske nyhetene om Peaches’ død. Jeg er så trist. Min sympati til alle de som forsto og elsket henne. RIP Peaches. XX»

- Veldig trist

Artisten Boy George skriver:

«Stakkars søte Peaches Geldof. Vi snakket sammen for bare en måned siden og hun så ut som en engel. Dette er veldig trist. Stakkars Bob.»

Tidligere fotballspiller og Arsenal-legende Kenny Samson skriver:

«Mine tanker går til vennene og familien til Peaches Geldof. Ingen foreldre bør noen gang få leve lengre enn sitt barn. RIP, skriver han.»

Den irske tv-presentatøren Laura Whitmore skriver følgende på Twitter:

«Sjokk er det eneste ordet jeg kan bruke etter å ha hørt om Peaches. Jeg kan ikke tro det. Tankene går til hennes familie og to gutter. Livet er dyrebart.»

Monday, April 7th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments