Kvinne til sykehus etter hyttebrann. Mann siktet for «å ha tilknytning til brannen»

(Dagbladet): En kvinne i 40-åra ble i morgentimene i dag fløyet til sykehus med luftambulanse med brannskader etter en hyttebrann i Evje, opplyser Agder politidistrikt.

- Hun har relativt store brannskader, opplyser politiadvokat Terje Kaddeberg Skaar ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har pågrepet og siktet en mann de mistenker for «å ha tilknytning til brannen». Politiet hadde lett etter mannen i skogsområdet rundt hytta i etterkant av brannen.

- Mannen er i 40-åra og har tilknytning til hytta. Vi har ikke utformet en formell siktelse enda, men vi mistenker han for å ha tilknytning til brannen og mener han har gjort noe kriminelt, sier Skaar.

Politiet vil ikke si noe om relasjon mellom de to jevnaldrende involverte siden pårørende ikke er varslet. Begge er hjemmehørende på Sørlandet, opplyser Skaar.

- Er det snakk om en mordbrann-siktelse?

- Det er for tidlig å si.

Politiet har gått i gang med teknisk og taktisk etterforskning i saken.

- Krimteknikerne er på stedet, og står overfor en nedbrent hytte. Denne må bli kald før de kan begynne å grave i denne og gjøre tekniske undersøkelser. Politiet vil også snakke med involverte personer og eventuelle vitner, sier Skaar.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 7.20. Fædrelandsvennen skriver at hytta, som ligger i hyttefeltet Matkroni et lite stykke vest for Hornnes, var overtent kort tid etterpå.

– Hytta er totalt nedbrent, og det er ikke noe fare for at det skal spre seg, sier overbefal Jerry Remme i Setesdal brannvesen.

Også tidligere i juli var det en hyttebrann i det samme hyttefeltet, ifølge NTB.

Thursday, July 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments