Konradsen tapte den franske cupfinalen

Guingamp som blir kalt «bøndene» i fransk fotball, sikret en solid 2-0 seier over Rennes og vant den franske cupfinalen i fotball lørdag.

Tilhengerne var i ekstase, og mange av dem hadde tatt den 480 kilometer lange turen til Stade de France i Paris på sine traktorer for å se kampen. Det var andre gangen at laget gikk til topps i den franske cupen.

Jonathan Pereira gjorde 1-0 etter 36 minutter i første omgang, mens Mustapha Yatabaré fastsatte sluttresultatet til 2-0 ett minutt ut i annen omgang. Det var hans åttende mål i cupen i år, men helt klart den viktigste.

Anders Konradsen startet kampen for Rennes, men ble byttet ut etter seksti minutter, skriver Avisa Nordland.

Det var tredje gang i år at Guingamp slo Rennes, for «bøndene» har også sikret seg to seirer over naborivalene fra Bretagne i serien.

Rennes tapte cupfinalen også i fjor. Da var St. Etienne bedre. Det ble dessuten finaletap i 2009, så fortsatt har ikke Rennes-laget vunnet cuptrofeet siden 1971.