Komikerfrue gjør som Fotballfrue

(Dagbladet): – Etter at Fotballfrue la ut sitt bilde, er det blitt en pågående trend, som jeg ønsker å følge opp. Jeg vil vise hvordan jeg ser ut. Jeg er ikke Fotballfrue, og slik ser jeg ut, sie Marna Haugen til Dagbladet.

Torsdag i forrige uke ble Haugen mor for andre gang, og søndag kveld avslørte hun på bloggen og på Instagram-kontoen sin at gutten har fått navnet Dexter.

Seint mandag kveld, fire dager etter at barnet kom til verden, har hun lagt ut to nye bilder på bloggen sin «Komikerfrue». Posten har fått navnet «Her kommer magebildet..», og til fotoene står det:

- 4 dager post partum, jeg og min kropp slik den ser ut akkurat nå. Jeg har født et barn, jeg er superkvinne!

- Ingen kritikk

På bildene er Haugen, som er aktuell med en ny sesong av «Bloggerne» på TV 2 Bliss, ikledd undertøy. Hun har valgt undertøy i rosa og svart, noe som også Caroline Berg Eriksen – bedre kjent som Fotballfrue – gjorde fire dager etter fødselen av datteren Nelia i fjor høst.

Bildet av Berg Eriksen fikk massiv oppmerksomhet. I undertøy poserte hun foran speilet og viste fram sin allerede flate mage, og skrev «Jeg føler meg så tom. Men likevel ikke. Fire dager etter fødselen».

Dette skapte rabalder, og fikk flere til å rase. Blant annet skrev blogger og «Bloggerne»-profil Suzanne Aabel et innlegg som fikk tittelen «- Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født».

Nå gjør altså Komikerfrue også lagt ut bilde av seg selv.

Haugen forteller at det var et bevisst valg å ikle seg undertøy i samme farger som Fotballfrue gjorde for et år siden.

- Er bildet en kritikk av Fotballfrues bilde?

- Nei, dette er ingen kritikk. Hun har all grunn til å være stolt over sin livsstil og sine mål, sier Haugen og fortsetter:

- Leserne mine er glad for at jeg vil vise et realistisk syn på livet, som er lite pyntet.

- Elsk deg selv, kvinne

Den nybakte moren Marna Haugen er gift med komiker Ørjan Burøe. Fra før har de sønnen Theodor.

- Dette er et medsøsterlig bilde. Her er det hallelujah-steming om dagen. Elsk deg selv, kvinne, oppfordrer den kjente bloggeren.

Haugen forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger i løpet av de første tolv timene bildet har ligget ute, og at de er utelukkende positive.

- Dette skal være mitt bidrag til å normalisere verden til den gjennomsnittlige norske kvinne. I tillegg syns folk at det er veldig festlig at jeg gjør dette, sier Haugen.

- Stolt

I talkshowet «Else» fortalte Berg Eriksen om hvorfor hun hadde postet bildet i sosiale medier.

Moren hennes hadde vært på besøk, hun hadde tatt bilde av kroppen sin for å vise det til henne. Moren hadde oppmuntret Berg Erisken til å vise bildet til flere ettersom hun mente datteren så veldig flott ut kort tid etter fødselen.

- Jeg var stolt over at jeg så sånn ut, man forventer noe annet. Jeg ble litt overrasket selv også, sa Berg Eriksen i TV 2-programmet. 

Oppmerksomheten gjorde at Berg Eriksen ble invitert på det amerikanske talkshowet «Good Morning America».

Etter oppstyret har flere kastet seg på, blant andre har Anja Johansen la ut bilde av seg selv i undertøy etter fødselen, og omtalte seg selv om «Svømmefruen».

Tuesday, October 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments