Kollegene kalte programlederen «hore» på direkten, da svarte Charlie tilbake med ny gest


(Dagbladet): TV-programlederen Charlie Vernon (28) er blitt tilkjent erstatning for seksuell trakassering etter å ha fått sparken for å lage en frekk håndbevegelse til studiokolleger.

Det hele skjedde direkte på lufta da kollegene hennes angivelig kalte Vernon for en «hore» gjennom hennes øreplugg.

Vernon, mistet jobben sin på «Jewellery Maker», et salgsprogram som går på Gems TV flere steder rundt om i Europa, da en seer klaget over at hun gestikulerte med langfingeren sin under sending. Det skal ha gjort datteren hans (12) rystet, skriver The Guardian.

- Jeg ble sjokkert

Men i retten vant programlederen på et punkt.

Vernon er nemlig blitt tildelt 3250 pund, i underkant av 33 000 kroner etter dagens kurs, etter at hun vant fram med økonomi-søksmålet mot sin tidligere arbeidsgiver, men retten var ikke enig i at oppsigelsen var usaklig, og hun tapte på dette punktet.

Programlederen fortalte domstolen at fingeren ble utløst av verbale overgrep fra studiokolleger som arbeider med programmet, ifølge den britiske avisa. Dette programmet sendes på Skys satellittkanal i England.

- Jeg ble sjokkert og svært fornærmet av å bli kalt hore og en tispe, sier Vernon, som har jobbet for CBBC , GMTV og Kanal 5.

- Det er alltid en spøkete tone blant mannskapene under sending, men det er vanligvis uskyldig og vennlig. Jeg har aldri blitt fornærmet som på denne måten før, sier hun.

Firmaet er skuffet

Vernon hadde jobbet for firmaet i to år før hun fikk sparken.

Paul Roberts, som representerer selskapet, sier Vernon gest kunne ha brakt firmaet i vanry .

Han hevdet også programlederen var nære å miste jobben to uker før denne hendelsen, og at jobben derfor allerede hang i en tynn tråd.

Friday, January 10th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments