Klatret til topps i «WoW», kun ved å plukke blomster

(PressFire.no): Utstyrt med en bitteliten ryggsekk løper pandaen rundt på nybegynnerøya Wandering Isle i «World of Warcraft» og samler på blomster.

Der har han surret rundt i mange timer, godt over 150 døgn i spilletid.

Han har bestemt seg for at hverken Alliansen eller Hordene er rette valget for ham, så dermed har han blitt værende på øya ettersom man er nødt å velge en av de to faksjonene for å gå videre i spillet.

Likevel nærmer pandaen seg nå maksnivå.

 

Pollenpanda

Mye på grunn av blomsterplukking – som pandasjamanen med navnet DoubleAgent har utført i såpass store volumer at han nå har kommet seg til nivå 85.

Passende nok bruker pandaen tittelen «The Insane».

Spilleren av figuren, som går under navnet NeutralAgent på nettforumet Reddit, regner med å nådd maksnivå (90) om cirka fire måneder.

Med andre ord akkurat i tid til den nye «World of Warcraft»-utvidelsen: «Warlords of Draenor», som høyner maksnivået til 100. Dermed får DoubleAgent får enda mer å henge potene i.  

For å komme opp i nivåer uten å forlate øya, bruker han alle muligheter han har. Uten mulighet til å hverken skaffe ridedyr, større lagringsplass eller andre hjelpemidler for å gå opp i nivåer, er det herbalisme han stort sett driver med – en form av alkymi der man skaper trylledrikker. 

Å drepe dyrene på øya gir ikke erfaring når man kommer seg over et visst nivå, så materialinnsamling og utstyrssnekring er løsningen.

 

Alt er mulig

Det er mest for å bevise at det kan gjøres, at man kan gjøre hva som helst så lenge man kjemper for det. En av mine kompiser sa til meg at man ikke kunne nå maksnivået som en nøytral spiller, og det er stort sett derfor, forklarer brukeren NeutralAgent på Reddit.

NeutralAgent, som står bak den nøytrale pandafiguren, forklarer at han også har en fast fulltidsjobb. Men i fritiden blir det mye spilling – gjerne mens han ser på TV i mellomtiden.

Mens andre «World of Warcraft»-spillere bruker tid på finne bedre utstyr, raiding og så videre, bruker han tid på å plukke blomster og skape heksebrygg for å komme seg opp i nivåer.

– Man bruker tiden som man selv vil, det inkluderer meg, forklarer han.

NeutralAgent filmer når han går opp i nivåer. Her kan du se ett glimt av hans hverdag.

Saturday, March 15th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments