Kjendisdatter Sunniva (16) debuterer som modell

(Dagbladet): I det nyeste nummeret av magasinet Elle, debuterer Sunniva Tufte Halkjelsvik (16) som modell i en moteserie.

Halkjelsvik er dattera til Bård Tufte Johansen og kona Beate Halkjelsvik. 

- Jeg begynte nylig, og i slutten av november var jeg i Kina og representerte Norge i Elite Model Look. Det var en fantastisk erfaring, og jeg lærte masse om hva som kreves for å jobbe som modell, sier Halkjelsvik til Elle, og legger til:

- Jeg har fått tilbud om å komme til både Paris og London til sommeren. Det er spennende, og jeg gleder meg veldig. 

- Falt helt for Sunniva

Den 16 år gamle jenta har akkurat starta å jobbe som modell, og går på videregående skole. Pappa Bård Tufte Johansen syns det er bra at dattera allerede har begynt å bidra til statskassa.

- Modellyrket og rallybransjen er de to tingene jeg har minst peiling på, men jeg synes det er bra om hun kan tjene penger og betale skatt allerede nå. De blåblå har planer om en voldsom satsing på vei og bane! skriver han i en mail til Dagbladet.

 Modellmamma Eivor Øvrebø tror den unge modellen kan nå langt.

- Sunniva gikk sin første visning for Batlak i forbindelse med Oslo Fashion Week i høst, og har gjort en del testfotograferinger man må gjøre for å få trening. Team hadde også nylig besøk av scouten til Elite Model Look som falt helt for Sunniva, og ga henne tilbudet om å delta i deres internasjonale konkurranse i november, sier hun til Dagbladet, og legger til:

- Konkurransen gikk av stabelen i Kina, og Sunniva tok sjuendeplassen blant 54 jenter.

- Moden for alderen

Også fotograf Isabel Watson, som tok bildene til moteserien i Elle, skryter av Halkjelsvik.

- Sunniva trengte lite føring i forhold til andre norske modeller for å gi oss looken vi var ute etter. Hun virker moden for alderen, sier hun.

Halkjelsvik er ikke den første kjendisdattera som har prøvd seg som modell.

Julia Kirsebom Thommessen, datter av Vendela Kirsebom og Olaf Thommessen, begynte modelljobbinga som 14-åring. Maria Skappel Holzweiler, datter av Dorthe Skappel, var også modell, før hun gikk over til å bli designer.

Wednesday, January 15th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments