John Arne Riise boikotter Se og Hør: «Dere har fått en fiende for livet»

(Dagbladet): John Arne Riise (33) tar et kraftig oppgjør med Se og Hør i et Facebook-innlegg som ble publisert i går kveld. Ukebladet har publisert en sak som dreier seg om at fotballprofilen fortsatt er gift med eksen.

Om to måneder skal Riise nok en gang stå brudgom, når han gifter seg med sin Louise Angelica Markussen. Riises eks-kone bekrefter overfor ukebladet at de to fortsatt er gift, to år etter at skilsmissepapirene ble sendt inn, og Se og Hør slår fast at «bryllupet er i fare» på forsiden.

På bakgrunn av denne artikkelen har fotballspilleren bestemt seg for å boikotte ukebladet.

- Gjør meg kvalm

I innlegget på Facebook kommer det tydelig fram at Riise ikke ser for seg å «samarbeide» med bladet i framtida. Han skriver:

«De siste årene har vi hatt en fin tone, et samarbeid som jeg har med de fleste andre pressefolk. Dette samarbeidet er fra og med i morgen historie. Det som er saken nå rammer i liten grad meg direkte. Jeg kjenner fakta i saken og har med årene blitt herdet. Verre er det for Louise Angelica, som ligger i fosterstilling i senga å gråter. Tør ikke dra hjem til Norge i frykt for hva som venter henne i magasinet Se og Hør. Hva har hun gjort for å fortjene dette?

Slik Se og Hør kjører denne saken gjør meg kvalm, spesielt når jeg ser Louise Angelica og hvordan hun reagerer. Hun betyr alt for meg, og jeg er villig til å gjøre alt i min makt for å beskytte henne. Men med makten pressen har kan de skrive hva de vil.

Det saken nå handler om er offentlig tilgjengelige opplysninger. Det er flere pressefolk som har vært i kontakt ang denne tidligere.
Men når jeg har forklart saken til VG, Her og Nå og andre medier, har de vært enige i at dette er en privatsak og ikke noe som skal i bladet eller avisa. Jeg har takket og bukket for deres forståelse at dette er privat.

Men ikke Se og Hør, de mener dette er en stor sak. Det er det også for Louise Angelica. Da tenker jeg greit, da kan også jeg gjøre hva jeg vil.

Jeg har derfor nå startet en ringerunde til alle jeg kjenner som jeg mistenker er i Se og Hørs kikkert om at vi går sammen og boikotter dem. Slagordet «Gjør livet gladere» har vel aldri passet dårligere! Lykke til videre Se & Hør, dere har fått en fiende for livet. Blir spennende å se hvor mange andre jeg får med meg, er ikke redd det blir ensomt», skriver han videre.

- Ubrukelig

Riises forlovede, Louise Angelica Markussen (23), tar bladet fra munnen på Instagram.

«I dag må jeg bare få uttrykkeminde følelser overfor Se og Hør, da de har tråkket oss på tærne under et nokså sårbart tema. De valgte kvantitet overfor kvalitet – og det vil ikke være noe mer ‘samarbeid’ fra min/vår side fremover. Ubrukelig!», skriver hun.

Riise og Markussen ble et par i 2012, de er i dag samboere bosatt i London og bryllupet skal stå om to måneder, hjemme i Norge.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ellen Arnstad, har følgende kommentar til saken:

«John Arne Riise er velkommen til å påpeke eventuelle faktiske feil i nyhetsartikkelen som omhandler det planlagte bryllupet. Både han og hans manager har selvsagt hatt mulighet til å kommentere forholdet før publisering også. At han velger å ytre seg på en personlig måte i sosiale medier, må vi bare respektere. Ytringsfriheten skal ha gode kår i Norge», skriver hun i en SMS til Dagbladet.

- Forstår du Riises reaksjon på denne saken?

«Jeg må forholde meg til fakta i denne saken, og det kildearbeidet som Se og Hør har gjort», svarer Arnstad.

Riise eks-kone, Maria Elvegård Riise, har så langt ikke besvart Dagbladets henvendelse tirsdag, men har gitt følgende kommentar til Se og Hør i forbindelse med saken bladet har på trykk i dag:

- Jeg kan bekrefte at vi fortsatt er gift. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Maria til Se og Hør.

Tuesday, April 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments