Johanna om bildet av datteren i bånd: Jeg skjønner ikke hva som er så forferdelig

Programleder og forfatter Johanna Grønneberg Mesa (34) deler tiden mellom Oslo og sin tidligere hjemby Los Angeles, og datteren Savannah (1) har allerede vært på flere lange flyreiser.

I forbindelse med en av reisene delte Mesa et bilde på Instagram der hun går med datteren i bånd.

- Get over it

- This is how we travel. Yes, she is on a leash – get over it, skrev hun under bildet.

Hun forteller at hun var forberedt på noe kritikk, men skjønner ikke hvorfor folk reagerer så kraftig.

- Noen ganger sier jeg ting litt for å erte, men denne gangen tenkte jeg bare at det var et søtt bilde av Savannah på tur, sier hun til Seoghør.no.

Det var Aftenposten som først omtalte saken, og har snakket med forfatter og høgskolelektor Tone Strømøy som omtaler bildet som «forferdelig trist». Saken fikk enorm oppmerksomhet i sosiale medier.

- Bruker det der det er nødvendig

I kommentarfeltet i Aftenposten-saken er det også svært delte meninger om båndet.

Selv skjønner ikke Johanna den negative responsen, og mener det ikke er noe bedre når barnet sitter i barnevogn.

- Jeg skjønner ikke hvorfor en sekk med bånd er noe verre enn en vogn. Hun får muligheten til å gå selv og slipper å sitte stille i en vogn hele tiden, sier Grønneberg og påpeker at hun kun bruker båndet i situasjoner der hun mener det er tryggest.

– Jeg skjønner ikke hva som er så forferdelig. Det er ikke slik at jeg sitter på kafé og binder Savannah fast i gjerdet ved siden av. Jeg bruker båndet i situasjoner der det er nødvendig, slik som flyplasser. Sikkerhet er alltid det viktigste. Det er ikke for å gjøre min jobb som mor noe enklere.

Vant til at det stormer

34-åringen er vant til at det hun sier skaper oppstyr. I programmet «Johanna – prosjekt baby» vekket hun oppsikt da hun uttalte at hun ønsket seg orgasmefødsel. Senere fortalte hun om amme-press i Norge, og nylig sjokkerte hun da hun til Seoghør.no røpet Savannahs første ord.

Grønneberg har også skapt overskrifter med sin brutalt ærlige beskrivelse av fødselen, og delte åpenhjertig om sine erfaringer som mor i boken «Etter fødselen – det alle glemte å si».

- Det var ganske fælt. Den tiden var ikke så fint som folk skal ha det til. Og det blir bare verre når folk sier den er så fin for da føler man seg skyldig for man ikke har kost seg som man skal, har hun tidligere fortalt Seoghør.no.

Friday, June 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments