- Jeg vil ikke at han skal se at jeg revner der nede

(Dagbladet): Mila Kunis (30) og forloveden Ashton Kutcher (36) klarte lenge å holde graviditeten skjult.

Det var først da Kunis var gjest på «The Ellen DeGeneres Show» at hun avslørte hemmeligheten, men ville på tidspunktet ikke uttale seg mer om den kommende fødselen.

Nå åpner skuespilleren opp i et intervju med Marie Claire, der hun blant annet forteller at hun elsker å være gravid.

- Med fare for å høres ut som et rasshøl, må jeg bare si at jeg elsker å være gravid. Brystene mine har tredoblet seg. Før brukte jeg 34A i bh-størrelse, nå bruker jeg 36C. Jeg skryter om det til alle, bare kjenn!

- Plutselig var det noe som endret seg

Kunis er aller mest kjent fra den populære TV-serien «That 70`s show» der hun spilte av-og-på-kjæresten til nettopp Kutcher, som hun nå er forlovet med.

- Det startet som et vennskap, men plutselig var det noe som endret seg mellom oss, sier Kunis til magasinet.

I lang tid forsøkte paret å holde forholdet skjult, da romanseryktene oppstod i 2012.

Ashton Kutcher forklarte til magasinet Elle i fjor at han har lært på den harde måten, etter sitt seks år lange ekteskap med Demi More, at det lønner seg å holde privat informasjon for seg selv.

- Jeg vet hvor verdifullt det er å ha et privatliv. Og jeg har lært at det er visse ting i livet som det lønner seg å holde for seg selv. Hvem man er kjæreste med og hvordan man har det sammen, er blant de tingene. Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å holde dette forholdet så privat som mulig, sa Ashton Kutcher til Elle.

- Lykkeligste dagen i mitt liv

I intervjuet med Marie Claire velger Kunis nå likevel å snakke åpenhjertig om forholdet.

– Dagen Ashton fridde til meg er så langt den lykkeligste i mitt liv. Jeg gråt og ble helt satt ut. Ikke for å diskreditere noen av mine tidligere forhold, men dette er noe helt anneledes.

Når fødselen kommer har Kunis planen klar.

- Bare to mennesker får komme inn i fødestua, legen såklart og min bedre halvdel, Ashton. Men han får ikke se selve fødselen, med mindre han vil risikere livet. Han får holde seg til overkroppen min. Jeg vil ikke at han skal se at jeg revner der nede.

Vil ikke ha noen «drittunge»

Når barnet vokser opp har Mila Kunis ett ønske.

- Jeg håper bare ikke barnet blir en drittunge, jeg opplever at så mange barn i dag er det. Jeg vil at barnet vårt skal bli en høflig og god person sånn at folk tenker: «Det der er et veloppdratt barn».

 

Friday, June 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments