- Jeg var så bombesikker på å vinne hele greia

(Dagbladet): I dag er det duket for kaos-uke inne på skandalehotellet i Mexico. I løpet av uka vil det komme inn fire tidligere deltakere, som alle vil forsøke å ta plassen til noen av deltakerne som allerede er der inne.

Brevet deltakerne finner ved frokostbordet spør «Hvem vil overleve kaoset?».

Sendt hjem

Jentene i kveldens «Paradise Hotel»-episode fikk muligheten til å redde seg selv i ukas parseremoni, om de valgte å ofre sin egen partner ved å sende ham til solo.

Til slutt var det Arman Dzudza som ble ofret, og partneren Kine Blix fikk en fredning ut uka. Arman fikk til slutt overraskende nok en fordel, og ingen ulempe. Han fikk muligheten til å splitte et par, og gutten som sto i paret han splittet måtte umiddelbart sjekke ut av hotellet.

Valget falt på Christer Reiersøl, som inne på hotellet hadde fått en god tone med sin partner, Lene Angelica Nilsen.

- Det var utrolig kjipt å bli sendt hjem. Jeg var først og fremst skuffa for at jeg måtte dra fra Lene, sier Christer til Dagbladet.

Sikker på seier

Christer forteller at han selv var sikker på å ta med seg pengepremien hjem fra hotellet, og at det derfor var utrolig surt å bli kastet ut av hotellet uten forvarsel i løpet av kaos-uka.

- Jeg ble utrolig sint da det skjedde, for jeg var så bombesikker på at jeg kom til å vinne hele greia, også plutselig røyk jeg ut uten forvarsel. Jeg ble sint, men jeg holdt maska for de andre deltakerne sin skyld, og fordi jeg ikke ville se teit ut på utsjekken min, sier han.

Lene Angelica var på sin side litt mer forberedt på at Christer kom til å ryke den dagen.

- Da jeg fikk høre at det var Arman som skulle splitte et par forsto jeg raskt at vi var i fare. Jeg og Arman hadde fått en god kontakt, og jeg tenkte han kanskje ville stå med meg, sier hun til Dagbladet.

Hun legger til at det var utrolig tungt å miste ham inne på hotellet.

- Jeg ble veldig avhengig av ham der inne. Vi var som knoll og tott, så det var utrolig vanskelig å miste ham.

Ingen sex-rekord

Christer og Lene Angelica var det første paret til å ha sex inne på hotellet i årets sesong. Etter de hadde hatt sex for første gang, bestemte de seg for å slå sex-rekorden på Paradise Hotel, ved å ha sex flest ganger.

For å klare det ble de nødt til å ha sex 47 ganger, og etter inspirasjon fra programleder Triana Iglesias begynte de å samle på korker for å holde tellinga.

Hver gang de hadde sex la de en kork i et glass. Og dermed dukket verbet «å korke» opp på hotellet.

- Vi hadde trettiseks korker da jeg sjekket ut av hotellet, forteller Christer til Dagbladet.

- Så, ingen sex-rekord med andre ord?

- Nei, dessverre. Det var kjipt å måtte slutte rekordjobbingen. Det var en rekord som skulle knuses, og jeg hadde noen uker igjen til å fullføre arbeidet, sier han.

Om de er blitt kjærester eller ikke i etterkant av programmet, er det ingen av dem som vil svare på.

- Statusen er foreløpig hemmelig, men det er veldig god stemning, sier Lene Angelica.

Monday, May 19th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments