- Jeg var redd for å være for gammel for henne

Hollywood-stjernene Colin Firth (54) og Emma Stone (25)  har vakt oppsikt i sin nye film «Magic in the Moonlight».

Årsaken er at de spiller kjærester, selv om det er hele 29 års aldersforskjell mellom dem.

- Tenkte at jeg kom til å se gammel ut

Til avisa Independent innrømmer Firth at han var redd for å se gammel ut ved siden av sin unge kollega, som blant annet er kjent for sin rolle som Gwen Stacy i «The Amazing Spider-Man».

- Da jeg fant ut hvem jeg skulle spille sammen med, tenkte jeg at jeg kom til å se gammel og sliten ut ved siden av Emma Stone.

- Jeg tenkte mye på det i begynnelsen, da jeg fant ut hvem jeg skulle spille mot. Da tenkte jeg: «Jeg kommer til å se gammel og sliten ut ved siden av Emma Stone», sier han til avisa, og legger til:

- Jeg gledet meg ikke til å være den som kom dårlig ut av den sammenlikningen. Men da vi begynte å filme, var det andre ting som ble viktige. Men folk kommer til å legge merke til det. Det forstår jeg. Det er noe man legger merke til.

Manglende arbeidsmuligheter for kvinner

I filmen – som regisseres av Woody Allen – spiller Firth britiske Stanley, alias magikeren Wei Ling Soo, som er hentet inn for å avsløre det påståtte mediet og den klarsynte Sophie (Emma Stone).

Flere kinogjengere har påpekt at de mener forholdet fremstår som upassende.

Emma Stone sier til Independent at hun tror grunnen til at en del amerikanere reagerer på hennes filmforhold til Colin Firth, også kan skyldes manglende arbeidsmuligheter for kvinnelige skuespillere.

– Det er et stort fokus i Hollywood på at kvinner over en viss alder har et problem med å få roller, uansett hvor gamle de er, sier hun.

Woody Allen har foreløpig ikke kommentert hvorfor han valgte to skuespillere med så stor aldersforskjell i filmen. På privaten er forøvrig Allen gift med Soon-Yi, adoptivdatteren til hans tidligere kjæreste Mia Farrow.

Monday, September 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments