- Jeg som kommer fra bygda trives bedre i Trondheim enn Kollen

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Tyskeren Severin Freund stakk av med seieren i dagens hopprenn i Holmenkollen. Anders Bardal ble nummer to, mens polakken Kamil Stoch kom på 3. plass.

Ikke minst sørget sistnevnte for at det var mange polakker i nasjonalanlegget for hopp i dag. Stemningen var god, men den kunne absolutt vært bedre, mener hoppernes sportssjef, Clas Brede Bråthen.

Fredag kveld var det også verdenscuprenn i Granåsen i Trondheim.

- Jeg som kommer fra bygda trives bedre med rammen som er i Trondheim enn den som er i Kollen, sier Mjøndalen-mannen Bråthen til Dagbladet.

Vanskelig å høre

Tribunene var på ingen måte fulle i Holmenkollen i dag. Speakeren var også vanskelig å høre. Med sin konstruksjon ligger alt til rette for at Holmenkollen bør være en trykkoker.

Så var ikke tilfelle.

- Jeg synes arrangøren i Trondheim skaper bedre folkefest enn den i Kollen. Det manglet ikke på polakker i dag. Men den totale pakka kan bli bedre, erklærer Bråthen.

- Hva tenker du på?

- I Trondheim lykkes de med å lage et arrangement som gjør at folk kommer igjen og igjen, selv om det er dårlig vær. Det er kjempebra i Kollen også, men det burde vært fullsatt.

Annerledes

Sammenlikner vi med bilder fra «hine dager» er det ingen tvil om at det er en del å gå på i Kollen.

Vinneren Severin Freund var imidlertid fornøyd med atmosfæren:

- Jeg synes alltid det er god stemning i Holmenkollen. Du kan nesten lukte historien når du går fra hotellet til bakken. Dette er en utrolig plass for nordiske grener. Å vinne her er alltid stort, sa Freund på pressekonferansen etterpå.

Sunday, March 9th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments