- Jeg sliter fortsatt med å innrømme det

(Dagbladet): Etter å ha tatt del i samtlige tvekamper så langt i programmet, var det kroken på døra for «Farmen»-deltakeren Daniel Godø (22).

Etter en nervepirrende og jevn tvekamp i saging, måtte Godø til slutt se seg slått av «andrekjempen» Magnus Melkeraaen (28).

Sunnmøringen er dermed den andre deltakeren som må forlate det folkekjære programmet, etter at den noe pertentlige bergenseren Bjørn Egil Mogenstad (41) var førstemann ut forrige uke.

Nært vennskap

Da exiten var et faktum, var det en tungsindig 22-åring som sto igjen for å ta farvel med de andre deltakerne.

Godø hadde nemlig fått et ekstra godt vennskap til meddeltaker Charlotte Thøgersen (25) fra Bærum. 

- Det var skikkelig tungt å dra fra henne, og jeg savnet henne utrolig mye etterpå. Jeg følte at vi trengte mer tid sammen på gården, spesielt siden jeg akkurat hadde avslørt min lille hemmelighet overfor henne, forteller han til Dagbladet.

I forkant av tvekampen fortalte nemlig deltakeren åpnehjertig om sin homofile legning til Thøgersen.

Produksjonen hadde da «lagt opp til» at de to hadde noe mer enn vennskap på gang, noe Godø altså kjapt avblåste.

«Vanskelig å snakke om»

Nå røper han overfor Dagbladet at selv ikke produksjonsteamet ante noe om hans store hemmelighet.

- Jeg sa det til min nærmeste familie for fire år siden, men siden har jeg holdt munn. Ingen visste det, så alle ble nok ganske lurt, forteller han.

Under kveldens episode forklarer Godø at det å komme ut av skapet er «vanskelig å snakke om». At hele Norge nå er klar over nyheten, tar han i mot med blanda følelser.

- Det er litt skremmende, for jeg sliter fortsatt med å innrømme det. Samtidig er det ufattelig rørende at så mange bryr seg, folk er utrolig støttende.

- Hvorfor synes du det er vanskelig å stå fram som homofil?

- Jeg vet ikke helt, men jeg synes det er tøft å bli plassert i den båsen. Jeg har pastorforeldre og mange kristne venner, så det har ikke passet seg helt, forklarer Godø.

Urettferdige valg

22-åringen, som studerer kultur og ledelse ved BI i Oslo, er den første i tv-programmets historie som har måttet ut i de to første tvekampene.

Selv om han berget tilværelsen forrige gang, synes han valgene har vært urettferdige.

- Jeg var jo absolutt forberedt på å ryke tidlig, jeg var jo ikke akkurat den sterkeste karen på gården. Greit nok, jeg er en bygytt som ikke har peiling på gårdsbruk, men jeg var jo ikke en trussel for noen. Da jeg ble valgt som andrekjempe denne uka, følte jeg egentlig at hele verden gikk i mot meg, sier Godø.

Nå som Godø har vært ute en stund, har reaksjonene imidlertid avtatt. 22-åringen, som ofte blir gjenkjent på gata, har derimot bitt seg merke i at det finnes én som «stjeler» hans oppmerksomhet.

- Jeg har en enegget tvillingbror, og vi blir ofte forvekslet. Det er han som får høre det mest, det er skikkelig teit, spøker Godø.

Sunday, October 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments