- Jeg ønsket å vise en feminin side av meg selv

(Dagbladet): Mens resten av det tyske skiskytterlandslaget er i Sotsji for å prøve å sanke gull, stiller Miriam Gössner opp i gulldrakt i Playboy.

Den tysk-norske 23-åringen, som har et stafettsølv fra OL i Vancouver og to VM-gull, skadet seg svært stygt under en sykkelulykke i Molde i sommer.

I januar kom beskjeden om at hun ikke rakk å bli frisk nok til OL.

Tror kjæresten likte bildene

Men det spørs om hun ikke har nok å henge fingrene i uansett, siden hun pryder forsiden av den tyske utgaven av Playboy denne måneden.

Skiskyttere er kjent for å være svært populære i Tyskland, og det var et press den store tyske stjerne Magdalena Neuner ikke orket lenger – og la opp.

23-åringen, som er sammen med alpinstjernen Felix Neureuther, tror ikke kjæresten hadde noe imot bildene.

- Jeg tror han likte de. Det er i alle fall det han har sagt, forteller en lattermild Gössner til Playboy.

Og skulle han slo opp med henne av den grunn, vasser hun i tilbud fra mange andre menn, fortalte hun til Dagbladet i fjor.

Kom i en vanskelig periode

Gössner forteller at avtalen med Playboy var gjort allerede før hun ble sammen med alpinstjernen. Og den kom i en periode som var svært tung for henne.

- Tilbudet kom i en av de vanskeligste og mest smertefulle periodene av livet mitt, rett etter fallet på sykkelen, forteller skiskyttersjerna til Abendzeitung München.

Den halvt norske og halvt tyske stjerna sier at hun ble veldig fornøyd med bildene selv, og at de viser noe som hun sjelden får vist ellers.

- Jeg ønsket å vise en annen, en mer feminin side av meg selv, og det synes jeg at jeg lyktes med. Vi idrettsutøvere er jo mest kjent for gå i treningsklær som ikke er så feminine, forteller hun i Playboy-intervjuet.

Thursday, February 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments