- Jeg har på meg kjole hvert fjerde år

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Noen av Norges største idrettsprofiler er akkurat nå på plass i Oslo Spektrum for Idrettsgallaen 2014.

Mens helter som Petter Northug, Therese Johaug og Marius Martin Johnsrud Sundby er fullt opptatt med Tour de Ski i Sveits, hadde blant annet Suzann Pettersen, Tiril Sjåstad Christiansen og Magnus Carlsen tatt turen til Oslos storstue.

Løp forbi pressen

Mens sjakkesset Carlsen, som skal dele ut pris og er nominert i kategoriene «Årets navn» og «Åpen klasse», nærmest løp forbi all presse på rød løper, stoppet Pettersen og Christiansen opp for en prat.

- Jeg har på meg kjole hvert fjerde år, sier twintip-stjerna Christiansen, som nå er skadet i kneet, til Dagbladet.

Hun forteller at hun fikk hjelp både til antrekk og sminke før kveldens galla.

- Jeg har blitt «stasja» opp av en stylist som heter Nina, som kom inn i dag og hjalp meg å finne kjole og alt. Det var herlig. Kjole er litt uvant, sier Christiansen som er nominert i tre kategorier i kveld.

- Klar for nye dyster

Golfproff Suzann Pettersen, som vant i kategorien «Årets kvinnelige utøver», er mer klar for å komme seg ut på gressmatta igjen enn fest.

- Nå begynner jeg å bli ganske klar for å komme med tilbake på grønt gress, så jeg drar allerede tidlig i morgen. Jeg har kost meg hjemme i tre uker, så nå føler jeg at batteriene er klare for nye dyster, sier hun til Dagbladet.

Også Susann Goksør Bjerkrheim var på plass på rød løper i kveld, i en kjole fra «nettet et eller annet sted».

- Jeg fikk litt trening i kjole og høye hæler da jeg var med i «Skal vi danse», men rød løper er jeg langt unna komfortabel med, sier hun og ler.

I norsk design

Også regjeringen er representert i Oslo Spektrum i kveld. Mens statsminister Erna Solberg valgte en lilla kreasjon, gikk kulturminister Toril Widvey for norsk, glitrende design signert TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Hun gledet seg til å hylle Norges idrettsstjerner.

- Det er kjempeviktig. For det første er veldig mange rollemodeller for barn og unge rundt i hele landet, og så er det også veldig viktig for det motiverer frivillige som er med på å gjøre en forskjell hver dag. Uten frivilligheten, stopper Norge, sier hun.

Se bildene av idrettsstjernene øverst i saken!

Saturday, January 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments