- Jeg har ikke tryna! Det var Camilla som dytta meg

(Dagbladet): At nordmenn er glad i vinter, er ingen hemmelighet.

Derfor er det kanskje ikke så rart at bidragene til Dagbladet og Mercedes-Benz’ konkurranse renner inn. Mange lar seg tydelig glede av ekstreme sportsopplevelser og vakker natur. Andre bruker humor og «skitne» triks for å vise hvorfor akkurat de bør få være med.

I videoen over kan du se noen av bidragene, resten finner du her. Har du ennå ikke deltatt, har du fortsatt muligheten. Fristen er førstkommende mandag klokka 12.

• Konkurranseregler, mer om premien og hvordan du kan delta finner du her.

Fjelltur og DBTV-serie

En heldig vinner får ta med seg en venn på vinterens vakreste og tøffeste eventyr i den norske fjellheimen, sammen med noen av landets dyktigste fagfolk.

Opplevelsene blir fanget på film av Field Productions, som sto bak fjorårets kinosuksess «Supervention». Resultatet sendes i en miniserie på DBTV i løpet av våren.

Og at det er mange friluftsglade nordmenn som gjør seg på tv, er det ingen tvil om.

Snart 300 gode søknader er kommet inn på vår Facebook-side, mens mailboksen fylles opp av gode videoer og bilder.

- Bruk kreativiteten

Diana Badi, programsjef i DBTV, oppfordrer folk til å slippe seg løs og bruke kreativiteten.

- Det kommer inn mange spennende og artige bidrag, og det blir en tøff jobb å velge ut den heldige vinneren som stikker av med premien. Det er skikkelig gøy å se at så mange lager egne videoer med mye humor, overbevisende argumentasjon eller tøffe stunts, sier hun.

Videoene må være på maks 30 sekunder, og skal overbevise om hvorfor akkurat du skal få reise på tur. Videoer kan lastes opp direkte på vår Facebook-side, og det er også mulig å delta via Twitter og Instagram med hashtagen #glatur eller via e-post.

Badi forteller at det ikke er noe krav at videoen handler om vintersport.

- Det viktigste er at bidraget viser at innsenderen både vil ha glede av å få pushet grensene sine på tur, og at de synes det er gøy å komme på tv, sier hun.

Skreddersys til vinneren

Selv om premien inneholder både topptur, offpistekjøring og ryggtravers i vakre norske fjell, er det ikke et krav at vinneren er en erfaren fjellturist.

Sikkerheten rundt vinnernes opplevelser ivaretas av erfarne Tor Olav Naalsund. Han har tidligere fortalt at opplegget skreddersys etter vinnernes forutsetninger og erfaring.

- Vi finner den beste og tryggeste snøen å kjøre i, sånn at turen blir optimal etter gruppas ønsker, sier han.

Wednesday, January 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments