- Jeg har fått barn, strekkmerker, og gir helt faen

TJUVHOLMEN (Dagbladet): Sammen med merket Porto Brazil har Jenny Skavlan (27) designet en bikinikolleksjon, som hun i kveld presenterer under en motevisning på Astrup Fearnley-museet – på en catwalk plassert over vannet som skiller de to museumsbygningene på Tjuvholmen i Oslo.

I den forbindelse hadde Skavlan invitert flere av sine gode venner. Blant andre er Pia Tjelta, Fam Irvoll og Henrik Thodesen på plass.

• Se bilder av de frammøtte i bildeserien øverst.

Gir faen

Skavlan har tidligere uttalt at «for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også». Dagbladet har spurt en rekke av de celebre menneskene som er til stede på visninga i kveld hva som skal til for at de «strutter og stråler» på stranda.

- Jeg har klart å komme til å komme til et konsept der jeg bare gir faen og har det fint på stranda uansett. Litt som Jenny sa: Det er viktig at man klarer å føle seg komfortabel i den kroppen man har, om man har store eller små pupper. Uansett hvordan jeg føler meg, går jeg i bikini, sier skuespiller Gitte Witt (29) til Dagbladet.

Den kritikerroste skuespilleren lar seg heller ikke stresse av alt maset om den evinnelige «sommerkroppen».

- Jeg føler mer at det er deilig å være fornøyd med kroppen hele året. Da slipper man det presset om å sette inn et ekstra gir så fort sommeren kommer.

Witt var også full av lovord om Skavlans bikinidesign, og har store planer om selv å gå til anskaffelse av en variant.

- Absolutt, jeg gleder meg til å bruke bikiniene til Jenny.

Gir faen del to

I likhet med Witt, ser heller ikke Irvoll på det å gå på stranda iført badetøy som en særlig stor utfordring.

- Nå har jeg fått barn, strekkmerker på magen og gir helt faen. Jeg tenker at jeg føler meg vel uansett, jeg, sier designer Fam Irvoll (33).

Irvoll, som ble mamma til lille Noelle for snart tre år siden, har andre ting å tenke på enn «sommerkroppen».

- Jeg bare ser ut som jeg gjør uansett, og så må jeg bare gå i bikini, badedrakt, whatever.

- Hårfjerning og skrubbing

Moteekspert Ingeborg Heldal (41) gjør det enkelt og greit når hun beveger seg mot stranda:

- Jeg tar på meg yndlingssolbrillene mine, en diger solhatt og litt lipgloss, og så prøver jeg å være blid og tenke at sånn er jeg, sier hun og legger til:

- Jeg har gått mange runder med meg selv, og nå er jeg heldigvis så voksen at jeg har litt bedre selvtillit enn jeg hadde da jeg var yngre, så jeg stresser ikke så veldig mye med det.

- Sommerkroppen min handler først og fremst om hårfjerning og skrubbing. Det bruker jeg mye tid på. Jeg har latt meg forfalle etter vinteren, så hvis jeg bare får shava leggene og tatt bikinikanten, litt skrubb og selvbruning, så føler jeg meg fresh. Det blir ikke så mye sit-ups og tjas rundt det.

- Jeg synes jenter må prøve å være glade i seg selv som de er. Alle kan ikke ha sixpack, superveldefinerte armer og være supermodeller. Vi må prøve å være glad i den vi er. Det er lett å si det nå, men det har tatt meg noen år å komme hit.

Mye oppmerksomhet

Jenny Skavlan har tidligere designet kolleksjoner for kleskjeden Bik Bok, skrevet to bøker om redesign, og stilte i en egendesignet kjole da hun giftet seg med sin kjære Thomas «Fingern» Gullestad (33) tidligere denne våren.

Skavlans bikinikolleksjon har fått mye oppmerksomhet allerede før den ble sluppet, etter at Generalsekretæren i Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum (45), klaget Costume inn til PFU.

Bakgrunnen er at sjefredaktør i motemagasinet, Vanessa Rudjord (38), viet 18 sider til sin gode venninne Jenny Skavlan (27) i magasinets mai-utgave.

Thursday, May 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments