- Jeg har aldri opplevd noe lignende før

Deltagerne i TV3-programmet «Luksusfellen» reagerer ofte sterkt når de får beskjed om omfanget av sine økonomiske problemer.

Men ingen har reagert like sterk som Marita Haug (28) fra Veggli, som i kveldens episode besvimer når hun får vite at hun har en spillegjeld på 100 000 kroner.

Trodde gjelden var mindre

Marita – som selv trodde gjelden var på rundt 25 000 kroner – besvimer foran øynene på samboeren Inge André Alfredsen (37) og «Luksusfellen»-ekspertene Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim.

- Dette var en situasjon der det kom opp mye informasjon på kort tid, det var ikke bare én faktor som gjorde at jeg besvimte. Situasjonen var litt uvirkelig der og da, sier hun.

- Har aldri opplevd lignende

Cecilie Lynum sier at hun i sin tid som rådgiver i «Luksusfellen» aldri har opplevd noe lignende før.

– Jeg har aldri opplevd noe lignende før. Vi er vant til at folk ofte kan få en reaksjon når vi konfronterer dem med gjelden, men jeg har ikke sett noen besvime før, sier hun til seoghør.no.

- Jeg ble veldig bekymret, men da hennes samboer fortalte meg at dette ikke var første gangen hun besvimte, og ble jeg beroliget, sier hun til Seoghør.no.

Første gang

Hun er godt forberedt til kveldens sending, og gruer seg ikke til å se seg selv besvime på tv.

- Nei, det er jeg ikke redd for. Jeg kommer ikke til å besvime når jeg ser programmet i kveld. Jeg har sett episoden allerede og er forberedt, sier hun.

Det er første gang en deltaker besvimer under opptak til «Luksusfellen».

Marita Haug sier til Dagbladet at hun er glade for at de meldte seg på, og at hun og samboeren har mottatt mange støtteerklæringer fra familie og venner etter at de meldte seg på.

Marita har tidligere fortalt til Seoghør.no at hun flere ganger har opplevd det samme i stressete situasjoner.

- Jeg ble ikke så overrasket over at det skjedde. Jeg har for vane å besvime, sa hun i september.

Vakte oppsikt i utlandet

Maritas sterke reaksjon har vakt oppsikt også i utlandet. Både svenske og danske medier har skrevet om saken.

«TV3 i Danmark ble onsdag morgen ringt opp av Ekstra Bladet, som hadde sett det utrolige klippet på en norsk hjemmeside. Det klippet ville de veldig gjerne ha»

«Bakgrunnen er nok at historier om den danske Luksusfellen ofte er de mest leste, men sannelig også den utrolige utviklingen som man ser i det norske klippet. Vi har aldri før sett en deltager besvime i Luksusfellen. Det har visstnok kun skjedd i Robinsonekspedisjonen», sa pressesjef i danske TV3, Søren Hedman, i en pressemelding.

Wednesday, October 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments