- Jeg gråt som et uvær og ville bare hjem

(Dagbladet): Det var Aurora Gude (21) fra Nøtterøy som stakk av med seieren i årets «Paradise Hotel».

Gude var den første til å slippe kula i troskapstesten, kun millimeter før sin «Paradise»-partner Nicolai Bennis (22).

Dermed stakk 21-åringen av med pengepremien, som hun valgte å dele med sin gode venninne og deltaker Ann Marielle Lipinska (24).

150 000 kroner rikere snakker Gude ut om oppholdet, som ble tøffere enn hun først så for seg.

Mye tårer

- Jeg er glad for at det er over, og at ting har gått tilbake til hverdagen. Jeg opplevde at jeg ble veldig sliten inne på hotellet, kanskje mest psykisk, forteller Aurora Gude til Dagbladet.

Nøtterøy-jenta mener at hun og Lipinska fikk gjennomgå inne på hotellet, og at det ved flere anledninger var så ille at de to jentene ville sjekke ut frivillig.

- Jeg gråt veldig mye under oppholdet, og pakket kofferten min flere ganger fordi jeg ikke orket mer. Heldigvis klarte produsentene å overtale meg til å bli hver gang, sier Gude.

Også venninnen Ann Marielle Lipinska opplevde at oppholdet på «Paradise Hotel» var en tøff opplevelse.

- Jeg spurte produsentene om jeg var gal, og hvorfor alle hatet meg. Heldigvis hadde jeg Aurora ved min side, forteller Lipinska til Dagbladet.

Gikk til psykolog

Alle deltakerne i «Paradise Hotel» får tilbud om psykologhjelp etter oppholdet. For Aurora Gude har dette vært svært nyttig.

- Det er noe med det å returnere til hverdagen og se selv på TV. Det har vært mye drittslenging, og da hjelper det å ha en fagperson som kan plassere tankene dine litt, sier 21-åringen, som stort sett har fått positive tilbakemeldinger fra seere etter oppholdet.

- Det er veldig mange som sier at de «heiet» på meg og Ann Marielle, og det er veldig hyggelig å høre, forteller Nøtterøy-jenta.

- Det blir for dumt

Mats Slyngstad (21) var en «Paradise»-deltakerne som hadde mye uoverensstemmelser med Gude og Lipinska under oppholdet. Han fnyser av jentenes uttalelser, og mener seerne ikke har fått med seg halvparten av det som skjedde.

- I episodene blir jeg fremstilt som en mobber, men i mine øyne er det motsatt. Så går de attpåtil og syter til produksjonen etterpå, det blir for dumt, sier Slyngstad til Dagbladet, og fortsetter:

- Jeg er ikke sint på de, men kommer nok ikke til å henge med de i fremtida akkurat.

- Vi var i en boble

Aurora Gude og Ann Marielle Lipinska har i etterkant skværet opp med de fleste deltakerne, og bærer ikke nag til noen.

- Det er dumt at Mats fortsatt mener dette om oss, men det får han bare gjøre. Vi var i en boble der inne, og når alt som angår hverdagen din skjer sammen med et knippe mennesker på et hotell i Mexico, så blir det fort dramatikk. Men livet går heldigvis videre, forteller Ann Marielle Lipinska.

Over 300 000 seere fikk med seg den dramatiske finaleepisoden i går, og TV3 har allerede lagt ut søknadsskjema til den syvende sesongen av det skandaleomsuste programmet.

Friday, June 6th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments