- Jeg føler jeg har skuffa

(Dagbladet/NYDALEN): I kveldens semifinale der de gjenværende parene for første gang danset med hverandre, var det André Villa som måtte forlate «Skal vi danse». 

Etter han og Linnea Myhre havnet i danseduell – måtte han dessverre takke for seg. 

- Det er klart det er synd og kjipt, også særlig rett før finalen. Vi følte vi hadde noe der å gjøre, forteller André til Dagbladet og legger til:

- Jeg har kanskje bodd for lenge i utlandet, så her hadde Linnea med seg stemmene.  

- Gitt 100 prosent hele veien

I kveldens dans var det virkelig en kamp om finalebillettene og for første gang er det tre dansepar som er videre til den store finalen.

Neste uke er det derfor Linnea Myhre, Roar Strand og Agnete Johnsen som vil danse om den store pokalen.

- Jeg er helt målløs. Jeg hadde ikke forventet å gå videre i dag, sier en svært overrasket Linnea. 

Videre forteller Villa at han har storkosa seg gjennom hele sesongen og at det har vært en kjempefin opplevelse. 

- Det har vært en kjempeopplevelse. Jeg har bodd i utlandet i 12 år, der jeg bare er et par uker hjemme. Nå har det vært deilig å være hjemme med norske folk og pusse opp på norsken min, sier han og fortsetter: 

- Jeg fikk en fantastisk danseparner i Maria som jeg har hatt det veldig bra med. Det som er verst nå er at jeg føler at jeg har skuffa Maria. Men vi har gitt 100 prosent hele veien, så jeg må være fornøyd. 

- Dansa nok for en generasjon

Maria er likevel veldig fornøyd med innsatsen til André og mener utviklingen hans har vært ellevill. 

- Det har vært en utelukkende positiv opplevelse. Han er veldig flink og disiplinert og vi har hatt et profesjonelt forhold, samtidlig som vi har hatt det veldig gøy, forteller Maria og legger til:

- Jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med André og hadde aldri forventa at han skulle få til så mye.
 
Nå skal Villa legge dansen litt til sides, men han forteller likevel at han og kjæresten Rachel Nordtømme skal svinge seg. 

- Jeg tror jeg har dansa nok for en generasjon, så det blir ikke mer dans med det første. Men jeg og Rachel har bestemt oss for at vi skal lage en artig sving-koreografi, sier han lattermildt. 

Forrige uke var det Per Heimly som måtte forlate dansen, og kunne da fortelle om sitt enorme vekttap under TV-programmet.

Programleder for Idol, Stian Blipp, tok også turen innom kveldens sending med en dans. Det ble nemlig klart i dag at Blipp skal lede TV 2 nye danseprogram «Mitt dansecrew» som kommer etter nyttår.

Saturday, November 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments