- Jeg er så takknemlig for alle som har hatt mot til å strekke ut en hjelpende hånd

(Dagbladet): Denne uken er det én måned siden Astrid Uhrenholdt Jacobsen og resten av den norske langrennsleiren mottok meldingen om at hennes bror brått hadde gått bort.

Til tross for sorgen valgte langrennsløperen å bli i Sotsji, og tok blant annet en sterk 4. plass på sprinten.

Åpenhet har hjulpet

I dag har hun valgt å takke for støtten hun har fått, ved å skrive et innlegg på sin egen hjemmeside. Der skriver hun om hvordan den siste måneden har vært, og om hvordan åpenheten har hjulpet henne.

- Å velge å være åpen og vise sårbarheten min (slik mamma og pappa gjorde) var den viktigste grunnen til at jeg klarte å hente så mye styrke fra alle menneskene rundt meg, skriver 27-åringen.

- Når sorg og motgang blir altoppslukende er det vanskelig å se at livet skal bli så mye bedre, selv om jeg nok besitter en iboende positivitet med troen på at det alltid vil gå litt bedre om jeg holder ut. Den livskraften har jeg arvet fra mamma og pappa, skriver Astrid Uhrenholdt Jacobsen på hjemmesiden.

Takknemlig og ydmyk

Hun takker for all støtten hun har fått, og skriver at hun har sett alle blomstrene som har kommet til henne og til foreldrenes hus.

- Jeg har lest alle kort, brev og meldinger. Mange har tatt meg med i sine bønner. Og jeg har grått litt, smilt og ledd litt og vært takknemlig for alle sammen.

- Jeg er bare så takknemlig og ydmyk for alle som har hatt mot til å strekke ut en hjelpende hånd. Og at jeg har hatt mot til å ta imot all varmen. Det har styrket min tro på det gode mennesket, avslutter hun innlegget med.

Tuesday, March 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments