- Jeg aksepterer at pressen er interessert i mitt privatliv, men ikke at slikt blir skrevet om min familie

(Dagbladet): I april ble det kjent at skuespilleren George Clooney (53) er forlovet med den libanesiske advokaten Amal Alamuddin (36).

En Hollywood-stjerne som Clooney må kanskje tåle at verdenspressen spekulerer i bryllupsplanene hans, men denne uka fikk han tydeligvis nok.

«Med døden til følge»

I en artikkel skrevet av den britiske avisa Daliy Mail for en drøy uke siden, påstår en lukket kilde at skuespillerens kommende svigermor er lite fornøyd med datteras valg av ektemann.

Ifølge avisa ser mora, som hevdes å være svært religiøs, at Alamuddin heller gifter seg med en mann som praktiserer hennes tro, som i dette tilfellet skal være druse-religionen, en trosretning med utspring fra blant annet islam.

Men det stopper ikke der. Avisa hevder videre at advokatens mor skal ha gått rundt i «halve» Beirut, Libanons hovedstad, og sagt at det å bryte religionens ekteskapstradisjon ofte medfører død. For bruden.

Påstandene har ikke falt i god jord hos George Clooney, som onsdag tok bladet fra munnen hos den amerikanske avisa USA Today.

Rent oppspinn

- At mediene dikter opp historier om at Amal er gravid eller hvor vielsen vil finne sted bryr meg lite, men denne løgnen byr på større utfordringer. Daily Mail har funnet opp en historie som hevder at bruden er i fare for å bøte med livet, skriver skuespilleren.

- La meg repetere det: At bruden må bøte med livet!

Videre ramser Hollywood-stjerna opp inneholdet i artikkelen, og hvordan det hele er rent oppspinn.

- Jeg aksepterer at pressen er interessert i mitt privatliv, men jeg aksepterer ikke at slikt blir skrevet om min familie. Avisa har tråkket over grensa for hva som er morsomt.

- Nok en gang beviser pressen at de gir blaffen i fakta. Det er trist er at flere medier har plukket opp saken i etterkant, med Daily Mail som sin eneste kilde, skriver han.

Fjernet fra nettsiden

Og det er tydelig at den britiske avisa som først omtalte saken, har gått på en blemme.

I dag slettet de nemlig artikkelen fra sin nettside.

Ifølge USA Today, varsler nå avisa full etterforskning. Samtidig beklager de overfor Clooney i en offentlig uttalelse:

«Vi ser at historien er noe upresis, og vil derfor beklage til George Clooney, Amal Alamuddin og hennes mor», skriver de.

George Clooney har foreløpig ikke uttalt seg etter beklagelsen.

Wednesday, July 9th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments