Ingrid Bolsø Berdal (34) også aktuell som Bond-pike

Dagbladet skrev i går at norske Synnøve Macody Lund, kjent fra «Hodejegerne», er aktuell for en rolle i den kommende James Bond-filmen.

Nå bekrefter Ingrid Bolsø Berdals danske management overfor Dagbladet at også hun har vært på casting for en rolle som Bond-pike.

- Vi kan bekrefte at hun var på casting for James Bond i København i fjor, men foreløpig er det ingen som vet hvem som får rollen, sier Maja Dueholm i Lindberg Management.

Internasjonalt gjennombrudd

Ingrid Bolsø Berdal er snart aktuell i Hollywoodfilmen «Hercules», mot blant andre Aksel Hennie og Tobias Santelmann. Dette kan bli hennes internasjonale gjennombrudd. Hun spilte også i Tommy Wirkolas Hollywoodfilm «Hansel und Gretel».

Den kommende Bond-filmen, nummer 24 i rekken, er foreløpig uten tittel, men fortsatt med Daniel Craig i hovedrollen som agent 007. Dette blir hans fjerde BOnd-film, og den skal etter planen være klar for kino neste år.

Produsentene har bekreftet at de er på jakt etter en kvinnelig skuespiller med typisk skandinavisk utseende til en av filmens sentrale roller, og nå er det altså to norske skuespillere som er med videre.

Det blir i så fall andre gang i historien en norsk kvinne spiller Bond-pike: Den forrige var Julie Ege i 1969.

Svenske konkurrenter

Den svenske avisa Aftonbladet har tidligere skrevet at både svenske Ida Engvoll (28), sist sett som Mikael Persbrandts datter  i «Mig äger ingen», og Disa Östrand (27), kjent fra Håkan Hellstrøm-filmen «Känn ingen sorg for meg», er blant de sju som skal ha vært inne på prøvefilming for rollen.

Nettstedet «The Wrap» har tidligere meldt at manuset til den nye Bond-filmen inneholder en «skandinav med en problematisk fortid» som innleder et kort forhold til agent 007.

Det er allerede kjent at Oscar-nominerte Chiwetel Ejiofor, kjent fra «12 Years a Slave», skal spille skurk i filmen.

Dagbladet har tidligere skrevet at danske Marie Bach Hansen, kjent fra rollen som Signe i den populære NRK-serien «Arvingane», var aktuell i en rolle i den forrige Bond-filmen, «Skyfall».

Dette viser tydelig at skandinaviske skuespillere er i vinden om dagen.

Tuesday, May 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments