Ida Fladen går til konkurrenten

(Dagbladet: Parallelt med at Ida Fladen (27) tok steget fra radio til TV, tok hun også skrittet ut i rampelyset og inn i seernes hjerter.

Gjennom NRK-serien «Prosjekt perfekt», der Fladen som forsøkskanin testet alt hun kom over av livsstilsråd, ble hun raskt en tv-yndling.

TV 2-direktøren Trond Kvernstrøm har mandag hentet inn Ida Fladen som ny programleder.

- Ida er et kjempetalent som vi har stor tro på, og som vi tror kan bli et veldig positivt tilskudd på skjermen hos oss. Hun er engasjert, sjarmerende og utfordrende i kraft av å være ærlig, ekte og rett fram. Sånn sett kler hun TV 2 helt ypperlig, og jeg er derfor veldig glad for at hun har lyst til å bli programleder hos oss, sier den ferske TV 2-direktøren, Trond Kvernstrøm. 

Så stor tro har Kvernstrøm på Fladen at han har kapret henne uten å ha noe konkret programformat som står og venter på henne.  

- Hvilket program hun skal lede? Ha?kke peiling! Det skal vi finne ut av etter hvert! Nå var det viktigst å sørge for at hun ble vår, og så skal vi utfordre både produksjonsselskapene, Ida selv og TV 2 internt til å komme med idéer på hvordan vi best mulig kan få unyttet Idas potensiale. Men jeg ser vel ikke akkurat for meg at vi skal gjemme henne bort, smiler Kvernstrøm.  

- Ansatt uten konkret format

Fladen sa tidligere i år at hun gjerne ville jobbe med tv igjen, etter at serien hennes tok slutt.

- Jeg håper jo selv at det blir mer tv. Jeg har iallfall veldig lyst til det, så vi får se hvordan det blir, sa Fladen til Dagbladet i fjor.

Nå ser hun også fram til et samarbeid med TV 2.

- Jeg synes først og fremst det er veldig stas at Trond og Rolf har vært så gira på å få meg med på laget. Det gir en ekstra motivasjon når folk virkelig viser at de har lyst til å jobbe med deg. Og jeg digger at de tar sjansen på å ansette meg uten å ha et konkret format i tankene. Jeg liker ting som er litt uforutsigbare, så det passer meg egentlig bra. Det som i alle fall er sikkert, er at jeg får gleden av å jobbe med flinke folk. TV 2 lager mye fin tv, og det er en ære å bli spurt om å være med på det. Jeg gleder meg til å lære masse og å utvikle meg som programleder i et spennende miljø, sier Ida Fladen.   

Thursday, January 16th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments