Hva hadde du sagt dersom du traff ham i dusjen?

LONDON (Dagbladet): – Jeg har fått tilsendt bilder av folk som har kledd seg ut som meg til Halloween, med små røyk-babyer hengende mellom beina, forteller Carice van Houten, som spiller Melisandre i tv-serien «Game of Thrones».

Mange fans av serien har åpenbart bitt seg merke i hennes ganske så minneverdige fødselsscene fra sesong to. Men når du spiller i en av klodens mest populære serier, må du regne med en viss interesse fra tv-seerne.

Da Dagbladet møtte «Game of Thrones»-skuespillerne i London tidligere i vår, i forbindelse med lanseringen av sesong fire, fortalte de om noen av sine rareste møter med fansen.

Dusj-møte

- Jeg møtte en fyr i dusjen på gymmen en gang. Han stoppet opp og utbrøt «hva gjør du her?», sier Nikolaj Coster-Waldau, som spiller Jaime «the Kingslayer» Lannister.

- Jeg bare: «Neei, jeg har trent, og nå dusjer jeg…», legger han til og flirer.

Intimt kan det også bli når Isaac Hempstead-Wright blir gjenkjent på gata. 15-åringen spiller Bran Stark, som er lam fra livet og ned og blir båret rundt kjempen Hodor.

- Enkelte løfter meg i været og later som om de er Hodor. Det er nok det rareste jeg opplever, sier han.

Forbannelse

Like morsom er ikke opplevelsen medskuespiller Aidan Gillen forteller om.

- En polsk fan har visst kastet en forbannelse over meg. Men alt har gått bra, så det tar jeg med et lett hjerte, sier Gillen, som spiller den maktkåte bordelleieren Lillefinger – en av de sleipeste og minst sympatiske figurene i serien.

Forbannelsen hører – heldigvis for ham – til unntaket.

- Jeg har stort sett fått veldig positive reaksjoner, folk liker serien, sier Gillen, som var vant til å bli gjenkjent på gata også før «Game of Thrones».

Han har blant annet spilt politikeren Tommy Carcetti i HBO-serien «The Wire».

- At folk snakker til meg på gata, er helt greit. Det er så lenge siden jeg begynte å jobbe som skuespiller. Og da jeg var fersk, gikk jeg selv opp til andre skuespillere på gata, og fortalte dem at jeg likte det de gjorde, sier han.

Kjæreste med fan

Thomas Brodie-Sangster blir gjenkjent oftere som han lille, søte fra filmen «Love Actually», enn som klarsynte Jojen Reed fra «Game of Thrones». Men én av seriens største fans treffer han jevnlig.

- Kjæresten min er gigantisk «Game of Thrones»-fan. Hun var overlykkelig da jeg fikk rollen. Jeg tok henne med på settet en gang, og hun elsket det! sier han, og legger til:

- Hun klarte faktisk å kontrollere seg.

Sunday, June 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments