Hollywood-stjerne i møte med Jo Nesbø om «Sønnen»-filmatisering

(Dagbladet): Hollywood-skuespiller Channing Tatum ble i dag fotografert gående nedover Karl Johan i Oslo.

Jo Nesbø bekrefter overfor Dagbladet at Tatum, som for alvor ble kjent gjennom rollen i «Magic Mike», er i hovedstaden i forbindelse med et møte om en filmatisering av en av den norske stjerneforfatterens bøker.

Channing Tatum er en av Hollywoods heteste mannlige skuespillere for tiden, etter hovedroller i filmene «21 Jump Street», «Magic Mike» og «White House Down».

Da han spankulerte rundt i Oslos gater i dag, skal han ha fortalt fansen som stoppet ham og spurte hvorfor han var her, «at han skulle i et møte».

Nesbøs agent Niclas Salomonsson sier til Dagbladet at Nesbø og Tatum er i møter angående en filmatisering av bøka «Sønnen», som har utgivelsesdato på onsdag.

Det er imidlertid ikke den eneste Nesbø-filmatiseringen som er på gang for tida. Den siste måneden gått sterke rykter om at «Safe House»-regissør Daniel Espinosa er nær en avtale om å regissere den uutgitte Nesbø-boka «Blood On Snow» med Leonardo DiCaprio også med på laget.

«Blood on Snow» og «Blood on Snow II: More Blood» skal etter planen utgis i 2014 og en gang i 2015, og Warner Bros. snappet opp rettighetene allerede i fjor høst for et beløp som i følge rapportene lå på rundt 10 millioner norske kroner.

Leonardo DiCaprio skal produsere gjennom sitt selskap Appian Way, som også står bak kinoaktuelle «The Wolf of Wall Street».

- Dette begynte som en roman som inneholder karakteren Tom Johansen – en dansk-norsk forfatter som var blant de håpefulle som flytta til Los Angeles på 70-tallet og livnærte seg som forfatter av TV-serier og reklamer, sa Nesbø til Dagbladet i oktober.

Monday, March 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments