Holdt overgrepet skjult for moren i 40 år: Et sjokk

I forrige uke sto Pamela Anderson (46) på talerstolen under filmfestivalen i Cannes, i forbindelse med lanseringen av organisasjon «The Pamela Anderson Foundation» – som har som oppgave å beskytte miljøet, dyr og menneskerettigheter.

Her avslørte hun at hun ved en rekke ganger under oppveksten ble seksuelt misbrukt.

- Det er forferdelig

- Jeg hadde ingen lett barndom. Jeg ble seksuelt misbrukt fra jeg var seks år gammel av en kvinnelig barnevakt, fortalte hun fra talerstolen.

Da hun var 12 år ble hun voldtatt av av en 13 år eldre gutt, og siden opplevde hun også å bli gruppevoldtatt av sin daværende kjæreste og hans seks venner.

I et intervju med DailyMail forteller Carol Anderson (65), Pamelas mor, at hun ikke ble klar over hva datteren hadde blitt utsatt for som barn før denne uken.

- Det kom som et sjokk på meg. Det er forferdelig og dramatisk det Pamela har vært utsatt for. Jeg har ikke ord, dersom hun har båret på dette alene hele den tiden, sier hun til nettstedet.

«Mamma, ikke ta dette personlig»

Hun forteller videre at hun ikke ble klar over voldtektene før Pamela Anderson sendte henne en mail og forklarte hva hun hadde sagt i talen under arrangementet i Cannes:

- Pamela skrev i mailen: «Mamma, ikke ta dette personlig. Jeg elsker deg så mye, og vi har arvet din styrke og din arbeidslyst fra deg».

I tillegg til Pamela har Carol og Barry (68) også sønnen Gerry (42). Hele familien er i sjokk etter Pamelas avsløringer:

– Pam og jeg var veldig nære den gangen. Jeg jobbet på dagtid, så jeg var hjemme hver kveld med henne og hennes bror Gerry. Dersom hun ble seksuelt misbrukt av barnevakten fra hun var seks til hun var ti år er det veldig vanskelig for meg å takle. Gerry, huff han gråt i flere timer da han fikk beskjeden.

- Trærne snakket til meg

Det var Andersons forhold til dyr som gjorde at hun klarte å komme seg gjennom det hele, og som siden har gjort at hun engasjerer seg sterkt for dyrerettigheter:

- Det kom til meg naturlig. Trærne snakket til meg. Min lojalitet var i dyreriket, og jeg lovte å beskytte dem og bare dem. Jeg ba til hvalene med føttene i havet, de var mine eneste venner frem til jeg selv fikk barn, sa Pamela Anderson.

Ifølge nettstedet etterforskes saken nå av politiet i Canada.

Thursday, May 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments