Her står Jenny Skavlan brud

Programleder og skuespiller Jenny Skavlan (27) strålte da hun ankom sitt eget bryllup på Norsk Design- og Arkitektursenter lørdag.

Flere celebre gjester ankom Akerselva i Oslo, hvor programleder og skuespilleren giftet seg med Thomas «Fingern» Gullestad (33) klokken 16.00 i dag.

Paret giftet seg i en ombygd industrihall på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva i Oslo. Etter seremonien forflytter brudefølget seg til nabobygget, Kulturkirken Jakob, der det blir fest.

Brudgommens forlover, «Idol»-dommer Esben «Dansken» Selvig (35), var tidlig på plass i dag. Det var også Synnøve Skarbø, Costume-redaktør Vanessa Rudjord, Pia Tjelta og Maria Mena.

 - Det blir helt fantastisk å se Jenny gifte seg. Jeg har ikke bidratt til kjolen, jeg tror hun blir verdens vakreste brud, sier Tjelta til Se og Hør.

Slik er brudekjolen

Brudekjolen skal være tegnet og sydd av Jenny og hennes mor, Janicke Ebbing. Selve søm og sying er gjort i samarbeid med skredderen Kari Evjan. Blomsterdetaljene er fra en Fretexkjole, mens resten er designet.

Maria Mena er blant de som står på gjestelista, og ifølge Se og Hør skal artisten også opptre med de to låtene «You’ve Got The Love», sist fremført av Florence & The Machine, samt Menas selvkomponerte «I Love You Too».

- Det blir veldig bra, fortalte Maria Mena til Se og Hør.

Designet kjolen selv

Skavlan ble i 2012 ble kåret til årets best kledde kjendiskvinne av Jan Thomas. Hun har utallige ganger blitt hyllet for sin motesans og har oppfordret til gjenbruk med sine «Sy om»-bøker.

Tidligere i år avslørte hun at det er vintageelementer i brudekjolen.

Under planleggingen av bryllupet gjorde Jenny det klart at brudekjolen var en viktig prioritering.

- Brudekjolen står på toppen av lista — ikke gjestelisten eller borddekkingen, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

Tidligere i uken avslørte «Fingern» på Instagram at han ville bære en dress fra toppdesigneren Tom Ford på den store dagen.

- Tom og jeg er klare for å gifte oss med Jenny Skavlan, skrev han som kommentar til bildet av en dresspose fra det eksklusive merket.

Delte bilder fra planleggingen

Skavlan har holdt detaljene om kjolen skjult fram til den store dagen, men onsdag la hun ut et bilde på Instagram som avslørte at hun holdt på å forberede brudestasen.

- Fire dager igjen, skrev Jenny under et bilde av et lyseblått målebånd sammen med blomster, sløyfer og silkebånd i hvitt. Hun avsluttet meldingen med en «emoji», et ikon, av en brud med hvitt slør.

Tre dager før bryllupet la 27-åringen ut bilde av det planlagte skotøyet – et par høye hæler til seremonien og et flatt par til dansegulvet.

- Brudesko og dansesko klare for å maltrakteres på dansegulvet, skrev Jenny.

Saturday, April 26th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments