Her scorer Valencia rett fra motstanderens avspark

(Dagbladet): Almeria kjemper i bunnen av La Liga-tabellen og trenger desperat poeng for å distansere seg fra den umiddelbare nedrykkssonen.

Da passet det ekstremt dårlig at de hjemme på Estadio de los Juegos Mediterràneos forørte Valencia ledermålet før det var gått ti sekunder.

Absurd no khadde Almeria avspark, og gjorde som de fleste lag gjør – spilte ballen bakover i banen.

Bakoverpasning nummer tre, som hadde Almerias keeper som adressat, ble for løs, og da så bortelgaets Seydou Keita sitt snitt til å åpne ballet.

Keita forfulgte det løse tilbakespillet og hadde en enkel jobb med å sende bortelaget i føringen.

Senere i omgangen økte Eduardo Vargas til 2-0, før hjemmelaget kom à jour i løpet av et lite minutt i andre omgang.

To kjappe mål av Oscar Diaz og Corona sørget for 2-2.

Poengdelingen befestet Valencias posisjon midt på tabellen, mens den ene poenget ikke var nok til å ta Almeria vekk fra bunnstriden.