Her går det galt for «Det Nye»-Åshild (17)

(Dagbladet): – Jeg håper folk liker at jeg representerer den litt utrente parten, for det gjør jeg absolutt, sier Åshild Ringhus til Dagbladet.

Den 17 år gamle jenta fra Vinje i Telemark er blant deltakerne i TV 2 Bliss-programmet «Det Nye-jenta».

I kveldens episode av realityprogrammet får flere av de åtte finalistene – og særlig Ringhus – kjenne alvoret på kroppen.

• Se hvordan det gikk i klippet øverst i saken.

- Veldig sliten

Sammen med dommer Espen Hilton, får jentene prøve seg på en tilsynelatende knallhard trappetreningsøkt i Holmenkollen.

- Trening er noe som interesserer mange, og er en viktig del av livet til veldig mange. Det var en viktig del å få med inn i programmet, og jeg synes det var bra at vi gjorde det, til tross for min dårlige form, sier Ringhus til Dagbladet, og legger til:

- Vi trente, trente og trente, og jeg er ikke i så god form. Da ble kroppen veldig sliten, og jeg spydde litt.

- Jævlige trapper

I kveld, fra klokka 21, sendes episoden på TV 2 Bliss. Ringhus ser ikke nødvendigvis fram til å se seg selv i en heller lite glamorøs setting på tv-skjermen.

- Jeg skulle ønske at jeg hadde spart meg for det, men sånn var det bare. Det blir litt rart å se det på TV. Det var absolutt en litt mindre glamorøs stil enn det vi vanligvis ser i programmet, sier Ringhus og ler.

«Det Nye-jenta»-dommer Espen Hilton, som ledet økta, synes ikke at han pisket jentene i overkant mye.

- Selv trener jeg der én gang i uka, og vet hvor jævlige de trappene er. Derfor syntes jeg det var helt topp å la jentene prøve seg på en god gammeldags treningsøkt i Holmenkollen. Jentene ser helt fantastiske ut, men det skyldes nok i større grad at de har vært heldige med genene enn at de trener mye, sier Espen Hilton til Dagbladet.

- Trist å se på

Nettopp derfor ville han la deltakerne svette i trappene.

- Kroppen trenger å bevege seg. Jeg ville vise at de er nødt til å ta vare på den kroppen de har fått. Det er viktig at Det Nye-jenta skjønner at det er viktig. Folk i denne bransjen har en hektisk timeplan, og må ha en kropp som tåler det, sier Hilton.

Videre innrømmer han at han fikk litt vondt av å se på Ringhus, da hun strevde som verst med å overvinne trappene.

- Selvfølgelig fikk jeg vondt av henne, men man klager ikke når man trener. Du dør ikke av det, det er bare kroppen som jobber. Det var litt trist å se på, men hun ga seg ikke, og det er helt topp, sier Hilton.

- Skader ikke

Ringhus har i ettertid bestemt seg for å legge ned en innsats i å forbedre både styrke og kondisjon – noe Hilton selvsagt jubler over.

- Jeg fant ut i løpet av den treningsøkta at det ikke skader å komme i litt bedre form. Litt sterkere muskler og litt bedre kondisjon hadde vært greit, sier hun.

Til tross for at det ble en tøff økt i Holmenkollbakken, henter Vinje-jenta fram utelukkende positive ord når hun snakker om deltakelsen sin i konkurransen.

- Det er dødsgøy – absolutt en erfaring jeg ikke ville vært foruten. Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten til å gå videre, sier Ringhus, som av åpenbare grunner ikke kan si noe om akkurat hvor langt hun når i konkurransen.

Programlederdebutant

Det er andre sesong av realityprogrammet som sendes nå. I fjor var det 22 år gamle Karn Kjerstad som vant kampen om å havne på Det Nyes cover.

Kjerstad utgjør i år dommertroikaen som jakter på årets Det Nye-jente, sammen med Hilton og programlederdebutant Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen.

Episode nummer fem og seks sendes på TV 2 Bliss mandag kveld fra klokka 21.00.

Monday, September 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments