Her føler Totti seg snytt så tar han en knallhard hevn

• Roma – AC Milan 2-0

(Dagbladet): Roma viser storform og vant 2-0 hjemme mot AC Milan. Scoringer av Miralem Pjanic og Gervinho senket rivalen.

Det var to lag i kjempeform som møttes i den italiensk hovedstaden. Roma sto med åtte strake seiere, mens gjestene fra Milano hadde vunnet fem på rad.

Men i kveld måtte én av rekkene brytes.

Pjanic-raid

Roma kom best i gang og Miralem Pjanic sendte vertene i ledelsen 1-0 etter 43 minutter.

Pjanic fikk ballen på 25 meter, driblet seg forbi tre motspillere, og satte ballen i mål til 1-0.

Gervinho doblet til 2-0 etter 65 minutter. Roma-kaptein Francesco Totti banket til fra skrå vinkel, Milan-keeper Christian Abbiati ga retur, og da dukket Gervinho opp og satte ballen enkelt i mål.

Totti-hevn

Med seieren er Roma opp i 85 poeng – fem poeng bak serieleder Juventus som har én hånd på ligatittelen. Roma har tre kamper igjen av sesongen. Juventus har fire.

Roma-stjernen Totti havnet i fokus etter 68 minutter. Roma-kapteinen gikk i bakken etter en duell med tidligere lagkamerat Phillippe Mexes. Totti ropte på frispark og var tydelig misfornøyd med dommerens avgjørelse. Sekunder senere klippet Totti ned Milans Riccardo Montolivo.

Totti fikk gult kort i den noe komiske situasjonen. Ellers storspilte veteranen i seieren.

Milan-stjernen Mario Balotelli var derimot usynlig. Han ble byttet ut etter 69 minutter – og viste tydelig frustrasjon.

Serie A-leder Juventus møter nedrykkstruede Sassuolo mandag.

I nest siste runde møtes Roma og Juventus på Olympiastadion.