Her festet Northug timer før ulykken

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet): Flere uavhengige kilder Dagbladet har snakket med, hevder at Petter Northug jr. (28) var på utestedet Studio 26 i Trondheim sentrum i natt – bare timer før Audien hans var involvert i en stygg utforkjøring.

- Jeg var på Studio 26 i natt, og så Petter Northug der. Han var der i flere timer sammen med et «entourage» av gutter, sier Rune Blomstervik til Dagbladet.

- Var på Studio 26

BI-studenten bor et steinkast unna Northugs leilighet i Trondheim, og hevder han så skistjernen der fra rundt klokka 01 i natt.

Dagbladet gjort gjentatte forsøk de siste timene på å få en kommentar om påstandene fra Northugs manager, Are Langsås, uten å lykkes.

Heller ikke utestedet ønsker å kommentere saken.

- Jeg var ikke på jobb i natt, men vil uansett ikke bekrefte eller avkrefte om han var der. Vi uttaler oss ikke om gjestene uansett, sier daglig leder Tommy Jacobsen til Dagbladet.

Rune Vikval var på jobb, men ønsker heller ikke å uttale seg.

- Vi har full diskresjon når det gjelder gjestene våre, så jeg vil ikke bekrefte noe. Hvis politiet lurer på noe, får de ta kontakt med oss, sier Vikval.

Rune Blomstervik var sammen med blant andre kameraten Morten Grande på utestedet i natt. Også han hevder han så Northug på utestedet.

- Ja, han var der. Han var ved baren og med folk. Ellers tenkte jeg ikke så mye mer over det, sier Grande.

- Kraftig smell

Det var en beboer på Byåsen som ringte politiet klokka 05.35 søndag morgen om utforkjøringen der skistjernen Petter Northugs Audi A7 ble smadret.

- Han var hjemme i boligen da han hørte et kraftig smell på utsiden og straks så at en bil hadde krasjet i autovernet i General Bangs vei, opplyser kriminalvaktleder Bård Jacobsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Passasjeren i bilen brakk kragebeinet.

– Han var noe skadd og ble tatt hånd om av forbipasserende, opplyser kriminalvaktleder Bård Jacobsen i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

- Denne personen befinner seg fortsatt på sykehus, men skadene skal ikke være alvorlige, sier han.

- Vet politiet hvem som kjørte bilen ?

- Vi har gjennom etterforskningen fått en formening om hvem av dem som kjørte. Politiet kan foreløpig ikke si noe mer om det fordi vi ennå ikke har fått avhørt den ene av mennene grundig nok, sier kriminalvaktleder Bård Jacobsen til Dagbladet.

- Mistenker promillekjøring

Skadeomfanget er foreløpig ukjent. En av mennene hadde forlatt ulykkesstedet da nødetatene kom fram.

- Vi søkte etter ham med hundeekvipasje, og mannen ble funnet på sin bopel. Vi mistenker at det kan ha vært promillekjøring, og det blir tatt blodprøver av begge, sier Lægdheim.

Ulykken skjedde i General Bangs veg i Trondheim. Det skal være 40-sone på stedet.

Sunday, May 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments