Her er VMs mest kjente fotballfruer

(Dagbladet): I morgen går startskuddet. De beste fotballspillerne i verden skal konkurrere om tittelen som verdensmestere i Brasil. Det er klart for Fotball VM 2014.

Med på lasset følger ikke bare fotballspillerne, men også kjærester og familie.

Se bilder av kjærester og koner som er forventede gjester øverst i saken! 

Forsiden på Vogue

En av fotballfruene som er forventet å dukke opp i Brasil er Irina Shayk, kjæresten til Christianio Ronaldo. I mai poserte de to på forsiden av motemagasinet Vogue, hvor Ronaldo stilte opp splitter naken, kun tildekket av kjæresten som var ikledd en hvit kjole.

Bruna Marquezine blir omtalt som ekskjæresten til Barcelona-spilleren Neymar, men etter de to ble observert og fotografert kyssende tidligere i år, er det mye som tyder på at romansen er tilbake. Nå forventes det at Marquezine dukker opp i Brasil, skriver Dailymail.

Ann-Kathrin Brommel, også omtalt som Ann-Kathrin Vida, er kjent både som sanger, modell og blogger. Hun er kjæresten til
Mario Gotze, og burde være en av tilskuerne på tribunen i morgen.

Møttes under VM

Også superstjerna og sangeren Shakira skal komme for å støtte ektemannen, Gerard Pique, nede i Brasil.

Paret møttes under innspillingen av musikkvideoen «Waka Waka», som ble spilt inn i forbindelse med Fotball VM i 2010. Gerard og Barcelona stakk av med seieren, og de to begynte å date kort tid etter mesterskapet.

Antonella Roccuzzo møtte Lionel Messi før han ble kjent. De to har vært kjærester helt siden tenårene, og fikk sin første sønn sammen i 2012.

Sexy journalist

Edurne Garcia Almagro er en kjent popstjerne i Spania, og har flere plasseringer på hitlistene i landet. Hun er kjæreste med David Da Gea, som sannsynligvis ikke får spille så mye under årets VM, da han er listet som tredjekeeper for Spania.

Radioverten Carla Kompany er gift med Vincent Kompany. Hun har tidligere uttalt at hun er en stor sportsfan, og burde derfor være en selvfølge på den brasilianske tribunene.

Sara Carbonero er blitt kåret til verdens mest sexy journalist, og er gift med den spanske kapteinen Iker Casillas. Hun har tidligere blitt beskyldt for å distrahere ektemannen ved å være tilstede under kamper.

Sterk kjærlighet

Michela Quattrociocche giftet seg med Alberto Aquilani 2011, og fødte deres første datter, Aurora. Michela har tidligere snakket til pressen om forholdet mellom hun og fotballstjernen:

- Vår kjærlighet er den viktigste relasjonen i livet mitt. Den er som kjærlighet du ser på film, jeg får vondt i magen fordi det er så sterkt, sa hun.

Yolanthe Sneijder-Cabau er datteren til en entreprenør kalt «Kongen av Ibiza», og gift med Wesley Sneijder. Yolanthe har blitt kåret til Tysklands fineste dame tre ganger på fire år, av det tyske herremagasinet FHM.

Stor aldersforskjell

Daniella Semaan er tretten år eldre enn fotballkjæresten Cesc Fabregas. Daniella var opprinnelig gift med millionæren Elie Taktouk, men valgte å forlate ham da det dukket opp bilder av henne og Fabregas kyssende i avisa.

Fanny Neguesha har kapret fotballspilleren Mario Balotelli, som er kjent i pressen for å ha et noe rastløst forhold til kvinner.

Når det kommer til Fanny ser det imidlertid ut som om han er klar til å slå seg til ro. Han skal ha uttalt at dette er en kvinne han kan se for seg å tilbringe resten av livet sammen med.

Sist gang fotballfruene inntok VM-byen ble det et sirkus.

Wednesday, June 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments