Her er Kim Kardashians «hemmelige» brudekjole

(Dagbladet): Man skulle nesten tro at gjestene i årets store kjendisbryllup hadde signert en kontrakt på ikke å ytre seg om begivenheten som fant sted i Firenze i kveld.

Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) har klart å holde bryllupet sitt relativt privat, og så langt er det bare Kardashians mor, Kris Jenner (58), som har ytret seg til pressen.

- Det var et veldig magisk, romantisk bryllup. Jeg føler meg velsignet som har min nye sønn og hans familie som en del av vår, sier Jenner til E! Online.

- Gift i Givenchy

Nå har imidlertid også bilder fra seremonien i Firenze funnet veien til verdensveven, via sosiale medier.

Mest hemmelighetskremmeri har det nok vært rundt Kardashians kjole. Til og med hvem som har designet den har blitt holdt skjult fra offentligheten, fram til nå.

Flere hadde gjerne satt pengene sine på at det italienske motehuset Valentino – som blant annet sto bak prinsesse Madeleines brudekjole i fjor – hadde laget realitystjernas kjole, særlig etter at Kardashian, West og flere andre bryllupsgjester spiste lunsj hos grunnlegger Valentino Garavani i Paris fredag.

People.com - som var først ute med å melde at paret hadde sagt «I do» - hevder at det er det franske motehuset Givenchy, ved den italienske designeren og Kardashian-vennen Riccardo Tisci, som står bak brudekjolen, og viser til at en representant fra motehuset bekrefter at det er tilfellet.

Får brudekjoleskryt

Ifølge People, var også brudgommen og parets datter, North (11 mnd.), ikledd Givenchys design – han i smoking, og hun i kjole. 

Flere bilder av bruden har dukket opp på sosiale medier, og viser Kardashian ikledd en langermet, hvit brudekjole med blondedetaljer, tilsynelatende med et mer åpent ryggparti.

«Hun ser fantastisk ut!!!», skriver stjerneblogger Perez Hilton på bloggen sin.

«Kim er alltid glamorøs, men looken hennes på bryllupsdagen var så overjordisk, sofistikert og chic», skriver Hollywood Life.

33-åringen, som lørdag sto brud for tredje gang, hadde håret samlet i en løs hestehale, med et langt brudeslør over.

Hvitkledde brudepiker

Stefar Bruce Jenner (64) skal ha geleidet henne mot alteret, og søstrene Kourtney (35), Khloe (29), Kendall (18) og Kylie (16) skal ha vært brudepiker – alle ikledd hvitt for anledningen. 

Paret utvekslet gifteringene og «I do»-ene foran en diger blomstervegg.

Blant gjestene som var til stede i Fort Belvedere og fikk med seg den store begivenheten i egen person, var så å si hele Kardashian-Jenner-familien, rapperen Big Sean, «Girls Gone Wild»-gründer Joe Francis, filmregissør Steve McQueen, franske Vogues sjefredaktør Franca Sozzani, Jaden Smith, de fleste av Kardashians småprofilerte venner og den «norske» modellen Chrissy Teigen og musikerektemannen John Legend.

Sistnevnte skal ha opptrådt i bryllupet, i tillegg til at Andrea Bocelli skal ha sunget under vielsen. 

I forkant meldte flere medier at Beyoncé og Jay Z skal ha vært invitert, og at Jay Z angivelig var Wests forlover. De skal imidlertid ha valgt å tilbringe helga i Hampton-området i stedet, men Beyoncé gratulerte paret via Instagram.

«Ønsker dere en livstid med ubetinget kjærlighet. Gud velsigne den vakre familien deres», skriver Beyoncé til et bilde av familien på tre.

Sunday, May 25th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments