Her blir komikeren pågrepet på vei inn i Englands VM-fly

(Dagbladet): Det engelske fotballandslaget tok i dag sine tradisjonelle bilder før avreise til USA og deretter Brasil. Sirlig oppstilt i flytrappa i matchende dresser ble nasjonens utvalgte foreviget.

Men de fikk nesten med en uventet og ikke minst uønsket gjest på den lange reisen over Atlanterhavet.

Forbi sikkerhetsvaktene

Simon Brodkin, også kjent som «Lee Nelson» i to komiserier på BBC, hadde nemlig fått tak i en identisk dress, og hadde på nærmest imponerende vis tatt seg forbi sikkerhetsvaktene som omga landslaget.

Deretter slentret han nonsjalant bort til troppen og slo av noen ord før politiet fattet mistanke. Derfra gikk det slag i slag, og uansett hvor mye han viftet med både armer og pass var det ingen nåde.

En talsmann for politiet i Bedfordshire hadde ifølge Daily Mail følgende melding om opptrinnet:

- Flere offiserer bisto med sikkerheten da en mann klarte å komme seg inn på området, og henvendte seg til spillerne. Mannen ble raskt pågrepet, og ble deretter bragt vekk fra stedet før han fikk noen strenge råd om hvordan han skal oppføre seg i framtiden.

Gjort det før

En talskvinne for BBC har gjort det klinkende klart at dette stuntet ikke var i regi av BBC, men det er heller ikke første gang Brodkin har gjort noe liknende.

I mars 2013 kom han seg helt ut på gressmatta da Manchester City varmet opp til kampen mot Everton, og også da hadde han gått til anskaffelse av korrekt antrekk.

I lilla treningsdress fikk han løpt noen lengder før spillere og støtteapparat beit seg merke i det ukjente fjeset, og fikk ham kastet ut.

- Min agent sa til meg at jeg hadde skrevet under for City, sa han den gang.

To treningskamper

Det engelske laget vendte altså i dag nesa mot USA hvor de skal trene den neste uka før turen går til Manaus i den brasilianske jungelen.

Før den tid skal de også gjøre unna to treningskamper mot Ecuador og Honduras.

Søndag slo de et svakt Peru på eget gress med 3-0 etter scoringer av Daniel Sturridge, Phil Jagielka og Gary Cahill.

England spiller sin første VM-kamp mot Italia den 14. juni.

Sunday, June 1st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments