Her blir «Farmen»-Bjørn Egil fulgt til utedoen

(Dagbladet): – Jeg er veldig lite glad i bondeliv og gårdsliv, sa Bjørn Egil Mogenstad (41) da Dagbladet møtte ham like før han ble sendt 100 år tilbake i tid på årets «Farmen»-gård.

• Les om alle deltakerne her!

Mogenstad fikk utfordringen om å melde seg på realityserien av familien, som mente at han kunne ha godt av å utfordre sine strenge krav til hygiene.

• Se klipp fra årets første «Farmen»-episode øverst i artikkelen, der Bjørn Egil Mogenstad må få følge av medkonkurrent Magnus Melkeraaen (28) til utedoen

- Det er motbydelig

- Jeg er veldig opptatt av gode hygieniske fasiliteter, toaletter og sånt. Det er helt forferdelig at jeg skal inn på «Farmen». Jeg skal tilbringe hvert eneste minutt jeg har på do her før jeg drar inn på gården, sa han da, og la til:

- I hverdagslivet mitt er det sånn at hvis jeg må på do, så kjører jeg hjem. Jeg går ikke på do på jobb. Det syns jeg er ekkelt. Det er motbydelig.

• Les om hvordan det har gått med tidligere «Farmen»-deltakere her!

I kveld har den populære realityserien premiere på TV 2, og 14 nye deltakere skal konkurrere om å vinne bil og hytte. Mogenstad håper på å komme langt i konkurransen ved å tilbringe tid på kjøkkenet, ikke ute blant dyrene.

- Jeg er lite begeistret med tanken på å ta i dyr, med mindre det er søte katter eller hunder. Jeg syns det er ganske skummelt å gå ute blant sauer som.. ja, der det er mye bæsj og ekskrementer, sa han.

Ville ikke skifte bleier på barna

Mogenstad har lenge jobbet som kokk, og driver nå en produksjonsbedrift. Han bor i Bergen sammen med kone og tre barn.

- Jeg har en veldig forståelsesfull kone, så jeg har sluppet unna bleier og sånn. Det er 18 måneder mellom mine to eldste barn, så da hun eldste var tre år så lærte jeg henne å skifte bleie på lillebroren sin, for å slippe å gjøre det selv, sa han.

- Vasker du også hendene ofte?

- Nei, jeg har ingen nevrotisk tilnærming til dette. Jeg er ikke redd for å bli svett, og jeg er ikke redd for å bli møkkete på hendene. Jeg kan gjerne stå og jobbe og bli skitten. Jeg syns det er mye letter å forholde seg til et dødt dyr enn et levende.

- Hva syns familien din om at du skal delta i «Farmen»?

- Kona mi syns det er rasende festlig, og barna mine syns det er veldig pinlig. Jeg står nok mest på side med mine barn.

Monday, September 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments