- Hele armhulen ble retusjert bort

Amerikanske Kate Upton (21) er for tiden å se på norske kinoer i filmen «The Other Woman». I filmen spiller hun en jente som går mye i bikini – ikke ulikt realiteten, sammen med Leslie Mann og Cameron Diaz.

Upton har i løpet av de siste årene flere ganger posert på forsiden av bladet Sports Illustrated og blitt utropt til en av verdens mest sexy kvinner.

Hvor er armhulen?

I den nyeste utgaven av Harpers Bazaar, avslører hun hvordan hun holder seg i form. I sammenheng med dette stilte hun også opp i badedrakt. Men det trente øye kan se at det er noe som ikke helt stemmer.

– Greit nok at dere ikke liker svettemerker, men dere kunne kanskje gitt henne en deodorant istedet for å fjerne hele armhulen hennes, skriver Huffington Post.

Hennes høyre armhule har nemlig et tydelig hakk innover. Motebransjen har flere ganger tabbet seg ut med retusjeringen, og nå har altså Kate Upton blitt offer for forfengelighetens verktøy.

Ønsker seg mindre bryster

Modellen har fått mye skryt for å fremme sunnere verdier i motebransjen, på grunn av at hun har en mer formfull kropp enn mange andre modeller.

Men Upton, som bruker BH-størrelsen 75D, avslører at hun helst skulle ønske at hun hadde mindre bryster.

Viste kjærlighet

Upton har lenge vært koblet til baseballspilleren Justin Verlander.

Paret viste blant annet både sin kjærlighet for hverandre, og sin humoristiske side, da hun overraskende ble fridd til under en basketkamp i februar.

I Harpers Bazaar sier hun at det viktigste hun gjør for kroppen sin er å unngå karbohydrater.

– Jeg unngår sukker, karbohydrater og alkohol, sier hun til bladet.

Se det retusjerte bildet her:

Monday, June 2nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments