- Han rettet pistolen mot halsen min og ba om bilnøkkelen

FETSUND/OSLO (Dagbladet): En væpnet mann forsøkte å rane til seg fluktbiler etter et væpnet ran av Trøgstad sparebank i Fetsund i formiddag.

Dagbladet har snakket med flere som ble vitner til den dramatiske hendelsen.

- Etter at han ranet banken kom han til vår pizzabutikk, og ville ha tak i en bil. Han hadde pistol og pekte den mot sjefen min, sier en ansatt ved en pizzabutikk i Fetsund til Dagbladet.

- Sjefen min sa at han ikke hadde nøkkelen i lomma, og så gikk han videre til et treningssenter der han pekte pistolen mot en annen mann og ba han kjøre avgårde med ham, sier han videre.

Innehaveren av pizzabutikken, Kefreesuaran Nanes, forteller at han opplevde det hele som svært dramatisk.

- Han tok pistolen mot halsen min, og ba om nøkkelen til bilen vi kjører ut pizza med. Jeg sa at jeg ikke hadde nøkkelen i lomma, og sa den var i bilen. Så løp han ut i gata og pekte pistolen mot en mann ved treningsstudioet like ved, sier han til Dagbladet.

- Det var veldig skremmende, og jeg har aldri vært borti liknende. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sier han videre.

Politiet jakter nå etter en eller flere gjerningsmenn. Mannen som ranet banken skal ha fått med seg et beløp fra banken, men beløpet er foreløpig ukjent for politiet.

- Vi er ikke sikre på om det er samme gjerningsmann som har gjort alt dette, men det er mye som tyder på det. Vi har også fått tips fra flere vitner om det er mer enn én gjerningsmann inne i bildet, sier operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

• Saken oppdateres.

Thursday, July 10th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments