- Han kom til meg etter kampen og ba meg ta vare på broren

Man. United – Cardiff 2-0

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær måtte se Cardiff tape 2-0 på Old Trafford – uten å skape store problemer for de regjerende seriemesterne.

Før kampen ble han hyllet av United-fansen.

- Ja, det var rart å være tilbake. Jeg har vært her 15 år, så det er stort å være i PL, og trene et lag her. Og å se laget sitt uttrykke seg som de gjorde her. De vokste inn i kampen. Det eneste vi mangler, er besluttsomhet og klokskap på den siste tredelen, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

- Men jeg kan ikke være misfornøyd. Og om jeg tror vi berger oss? Klart. Vi hadde 55 prosent ballbesittelse her. Det er ikke så ille, sier Cardiff-sjefen.

Snart forsterkning

United-back Fabio ventes å bli presentert for Cardiff innen kort tid. Solskjær har allerede bekreftet at han er klar. Etter kampen snakket Cardiff-sjefen med tvillingbroren og United-spiller Rafael.

- Fabio er klar. Han er som broren sin, er han ikke? En offensiv back. Han gir oss fart, han gir den brasilianske oppfinnsomheten og entusiasmen. De er fantastiske, brasilianerne. Jeg kan ikke vente med å få ham inn i laget, sier Solskjær.

- Rafa kom til meg etter kampen og ba meg ta vare på broren, sier Solskjær lurt.

Roser fansen

Og Solskjær var imponert over Cardiffs tilreisende supportere i Manchester.

- Du forventer vel å få en sånn respons og mottakelse. Jeg har alltid hatt et godt forhold til supporterne her. De har vært fantastiske. Nå håper jeg at jeg får samme forhold til Cardiff-fansen. Og de var herlige her i dag. De klarte å holde United-tribunene stille, sier Solskjær.

- Er den neste måneden avgjørende?

- Det er åpenbart at vi har en stor sjanse til å få resultater nå framover. I bortekamper mot Arsenal, City og United forventer ingen — unntatt oss selv — at vi skal vinne. Nå blir det en annen situasjon. Laget har utviklet seg, og nå venter kamper mot lag fra nedre halvdel, vi har tilskuerne bak oss, pluss at vi får inn spillere som Kenwyne Jones, Wilfried Zaha etter hvert — og vi får mer fra Mats Møller Dæhli.

- Men ja, nå blir poeng viktigere enn prestasjoner for oss, sier Cardiff-sjefen.

Cardiff møter Norwich på hjemmebane lørdag.

Tuesday, January 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments